www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Telco sesuai untuk download file besar
View Single Post
Old 22-11-2019, 07:01 PM   #15
matakaki
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 16
family aku guna unifi laju gila bila buat kerja. dengar nk upgrade 5g tahun depan ,kau bayangkan 4g pun laju dan memudahkan semua 5g nanti mcm mnaa haa fikir la sndiri
kat rumah aku guna tm wifi tau pastu dulu mmg slow sejak tahun ni wifi rumah aku laju tau. haritu aku baru perasan yg tm punya line skrg dah laju ni nk upgrade 5g mesti line akan stable
matakaki is offline   Reply With Quote