www.hardwarezone.com.my - View Single Post - pusat jagaan anak anak yatim
View Single Post
Old 28-09-2020, 03:34 PM   #3
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 31
saya plan nak beli sebiji rumah lagi untuk bukak pusat jagaan anak anak yatim dkt area kota damansara ni. skrg saya dh ada 3 bijik rumah and semua dh buat utk sewa. maklumlah umur makin tua ingat nak berjasa lah untuk masyarakat hehe tp tulah rumah area sini mahal sikit... and kalau ada pun mesti susah bank nk approve sbb mmg dh byk loan dengan diorang. korang ada cadangan tk mcm mana???
biasa ah tu kalau komitment byk mmg senang kena reject dgn bank hahaha better try company loan luar je. lagi senang nak lepas
montyashley is offline   Reply With Quote