www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Easy track claims
View Single Post
Old 10-02-2020, 12:28 PM   #22
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 57
haaa....apps ni dah lama ..tapi baru macam dah boomb out sebab dah banyak orang guna sebab ada senang lagi pun takyah turun n beratur lama kt counter lepas tu fuel petrol...cuba guna !! syok2 ada cash bak niii
Senang je kan kalau mcm tu, tekan2 dlm kereta then terus je isi minyak.. Ada teng iklan kt tv, ada akak tu bwk anak tapi active sgt anak dia, nak isi minyak pun tak tenang hahaha
meenie is offline   Reply With Quote