www.hardwarezone.com.my - View Single Post - hutang beli iphone
View Single Post
Old 18-09-2020, 10:53 AM   #12
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 62
org skrg kan tak kisah kalau kena ikat perut. paling penting tampak bergaya and menawan mcm hari hari raya hahahahahshhs
kalau boleh jgn sampai ikat perut. nak selamat jumpa dulu financial agent ha confirm dia boleh kasi nasihat abt financial. kalau pasal loan pun dia boleh tolong. mcm kawan saya seblum ni buat loan jumpa agent tu and dia kira kira kan semua amount yg sesuai kita pinjam based on our income
AsiaMan is offline   Reply With Quote