www.hardwarezone.com.my - View Single Post - hutang beli iphone
View Single Post
Old 18-09-2020, 10:57 AM   #14
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 60
kalau boleh jgn sampai ikat perut. nak selamat jumpa dulu financial agent ha confirm dia boleh kasi nasihat abt financial. kalau pasal loan pun dia boleh tolong. mcm kawan saya seblum ni buat loan jumpa agent tu and dia kira kira kan semua amount yg sesuai kita pinjam based on our income
yg penting profit rate rendah. tkde lah sakit sangat byr byk tiap bulan... at least bulan bulan tu kita mampu byr ok dah. kalau boleh cari company yg syariah compliant rasa selamat sikit nak pinjam ennn
meenie is offline   Reply With Quote