www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Korang suka prepaid ke postpaid?
View Single Post
Old 14-10-2019, 09:52 PM   #2
MR_Ken
Junior Member
 
MR_Ken's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 30
hye smua, korang lebih suka yg pelan prepaid atau postpaid ke? klu bg aku, mmg pilih lah prepaid, sbb x mahal sgt dan x kan over quota gak kan? ade apa pe prepaid internet plan blh cadang x? nk sign satu gak.. klu ade yg kira ikut hari atau minggu lg best lah..
saya tak kisah postpaid ke prepaid, janji sesuai dan network dia strong di kawasan saya. Macam sekarang xpax ultra pass adalah pelan yang saya paling suka, boleh guna rm 1 untuk dapat unlimited internet
MR_Ken is offline   Reply With Quote