www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Buat loan utk buka business
View Single Post
Old 26-12-2019, 11:38 AM   #1
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 51
Buat loan utk buka business

Hi geng! Aku plan mcm nak buka cyber cafe. Sbb dekat area rumah aku ni ramai gak ah budak sekolah and student cakap takda tempat like untuk diorang nak cari bahan assignment and all. Maklumlah aku stay dekat area Perak. Kawasan aku ni kampung sikit haha. So aku minat nak buka cyber cafe dkt area sini biar anak anak muda senang nak belajar and cari bahan yg perlu. Masalah dia skrg modal aku tak banyak sgt so plan nak buat loan dulu je. Korang ada suggestion tak loan apa yg aku patut guna?
AsiaMan is offline   Reply With Quote