www.hardwarezone.com.my - View Single Post - apa nak buat kalau business loss
View Single Post
Old 20-01-2020, 09:55 AM   #19
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 54
oh dia akan kira balik ah kita punya financial score. Kalau mcm blacklist tp credit scoring lepas minimum yg company tetap still akan aprrove lah loan. betul tk?
Dia ada pengiraan nk tgk loan tu kita mampu byr atau tak mcm tu lah. Klu berminat boleh tgk kat website dia https://yir.com.my/
meenie is offline   Reply With Quote