www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak tukar postpaid plan
View Single Post
Old 07-01-2020, 02:53 PM   #2
Mamat Tempe
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 9
Hi forumers! skrg ni aku pakai line umobile postpaid plan GX50 tiap bulan bayar RM50. Tp aku rasa mcm tak berbaloi pula sbb aku study dkt uitm arau perlis. Dalam uitm tu line mcm siput sedut haha aku nak buat assignment pun susah just harapkan hotspot member je. So aku rasa nak tukar postpaid plan from other telco. Ada any suggestion on what should i try?
Siapa suruh pakai umobile ni? Semua org dah boikot tau sbb lembap sepanjang zaman haha
Mamat Tempe is offline   Reply With Quote