www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak tukar postpaid plan
View Single Post
Old 08-01-2020, 09:51 AM   #4
jackbean
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 12
Hi forumers! skrg ni aku pakai line umobile postpaid plan GX50 tiap bulan bayar RM50. Tp aku rasa mcm tak berbaloi pula sbb aku study dkt uitm arau perlis. Dalam uitm tu line mcm siput sedut haha aku nak buat assignment pun susah just harapkan hotspot member je. So aku rasa nak tukar postpaid plan from other telco. Ada any suggestion on what should i try?
ko penah dgr tak ultra housr pass yg dr prepaid xpax tu? try ler yg tu mmdangkan celcom kan coverage die luas.
jackbean is offline   Reply With Quote