www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak tukar postpaid plan
View Single Post
Old 09-01-2020, 02:46 PM   #9
Mamat Tempe
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 9
ha aku mmg pakai yg ni. tapi ingat nak tukar postpaid sbb celcom ada buat promotion NUMBERshare with apple smart watch. jam tu siap boleh connect dengan telco tau. So kalau phone tertinggal pun kita still boleh contact org guna jam tu
padu beb apple watch dah boleh connect dengan telco network. Lagi senang ah sbb jam mmg selalu ada dkt tgn. Tp selalu kalau promotion mcm ni mesti kena pakai telco tu punya plan kan?
Mamat Tempe is offline   Reply With Quote