www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak tukar postpaid plan
View Single Post
Old 09-01-2020, 07:55 PM   #10
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 51
asalkan dkt kawasan saya ni ada line kira bersyukur dah. and also internet yg saya beli tu murah
Aku spesis keje merantau outstation mmg tak la guna telco yg boleh guna setempat je. hurmm kalau dkt rumah aku pakai celcom home fibre gold, dpt unlimited quota kot satu family boleh pakai dont worry lah. diorang pula ada pilih lucky winner utk yg sign up home fibre ni. First prize proton x70 kot �� masa tahun lepas aku subscribe plan ni aku menang RM200 cash voucher woi

Last edited by AsiaMan; 10-01-2020 at 10:57 AM..
AsiaMan is offline   Reply With Quote