www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Nak tukar postpaid plan
View Single Post
Old 09-01-2020, 07:59 PM   #11
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 51
ha aku mmg pakai yg ni. tapi ingat nak tukar postpaid sbb celcom ada buat promotion NUMBERshare with apple smart watch. jam tu siap boleh connect dengan telco tau. So kalau phone tertinggal pun kita still boleh contact org guna jam tu
giler canggih mcm ni aku suka. Sebab senang keje aku tak susah nak tgok phone je memanjang. nak2 ko sibuk drive time tu la sibuk nak angkat org call.. telco celcom ada kan bebaru ni?
AsiaMan is offline   Reply With Quote