www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 21-02-2020, 03:06 PM   #2
Kaka Azra
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 22
Assalamualaikum... Saya kesian sgt dkt ibu saya dia selalu cakap pasal nak pergi umrah. Dia ulang ulang dok cakap pasal benda ni... Saya ada check dkt agensi pakej paling murah saya survey dalam 5K++ and nak cari duit tu skrg mmg tk sempat ah. So saya rasa nak buat loan je byr pakej tu so ibu saya happy dia dpt pergi umrah... Saya sanggup buat apa je janji saya dapat bahagiakan ibu saya. Korang tahu mana nak buat loan?
Bagus usaha anak muda ni. Sanggup berhutang nak bg ibu bahagia.. Semoga semua urusan di permudahkan... Patut kau buat simpanan plan awal nak kasi ibu pergi umrah
Kaka Azra is offline   Reply With Quote