www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Ibu nak sangat pergi umrah
View Single Post
Old 24-02-2020, 12:37 PM   #11
Kaka Azra
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 22
Pernah dgr pasal loan ni, tapi agak susah nak contact diorg. Call pun susah nak angkat. Paut taruk syarat siap - siap kat website.
Oh yeke saya tak pernah try lagi. Jumpa article ni pun time tgh scroll dkt twitter. So saya send jelah dkt forum ni huhu maybe diorang punya cara marketing lemah kot sbbtu details yg penting pun tk reti nak letak hahahha
Kaka Azra is offline   Reply With Quote