www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Beli minyak enjin kereta dekat Shopee
View Single Post
Old 06-11-2019, 08:30 PM   #12
Baby Sayang
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 36
Betul tu boss saya sokong! Workshop skrg ni pun takleh caya bersepah gak jual minyak tiruan. Diorang kadang tak tahu gak supplier kasi minyak tiruan
supplier tu sendiri pon kadang tak tahu minyak yg diorang supply tu bukan authentic... so not entirely their fault jugaa...

Dekat shoppe banyak fake sbb ada org review dekat youtbe dia dapat minyak yg fake. Biasa lah harga murah en
thank gad for people yg dkt youtube yg buat review tu. Walaupun view diorang tak berapa banyak tp content tu yg pnting hehehe
Baby Sayang is offline   Reply With Quote