www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Beli minyak enjin kereta dekat Shopee
View Single Post
Old 07-11-2019, 12:25 PM   #14
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 62
supplier tu sendiri pon kadang tak tahu minyak yg diorang supply tu bukan authentic... so not entirely their fault jugaa...



thank gad for people yg dkt youtube yg buat review tu. Walaupun view diorang tak berapa banyak tp content tu yg pnting hehehe
baguslah supaya org lain pun tak kena tipu juga. Beli dekat workshop pun kadang kena tipu juga do hati hati lah nak beli brg skrg ni
xiaomaomi is offline   Reply With Quote