www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Beli minyak enjin kereta dekat Shopee
View Single Post
Old 07-11-2019, 08:35 PM   #15
Baby Sayang
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 36
baguslah supaya org lain pun tak kena tipu juga. Beli dekat workshop pun kadang kena tipu juga do hati hati lah nak beli brg skrg ni
hmmmm tu yang tak sedap tu. Diorang pon tahu untung je lgpon kan. last2 yg kena customer jugak hm..

ala takyah beli dekat online sbb kita bukan boleh check depan mata. Kang barang sampai rumah dapat yg fake kan dah membazir duit dekat situ. Better beli je dekat official store
takleh cakap begitu... sbb barang yg jual online tak semestinya tak bagus.... termasuk la minyak engine
Baby Sayang is offline   Reply With Quote