www.hardwarezone.com.my - View Single Post - Overlap personal loan bank rakyat
View Single Post
Old 30-09-2019, 10:07 PM   #5
zandra
Junior Member
 
zandra's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 74
Kalau Ada duit extra senang je nak settlekan hutang sedia Ada, but sebab tak berduit sangat and masih banyak lagi benda lain nak bayar,I rasa ok je kalau nak buat loan lain untuk settlekan hutang sedia ada.
Nak buat macam mana kan, zaman sekarang Ni macam susah je nak Ada saving, and ramai yang ambik loan ni, termasuklah I salah satunya.
zandra is offline   Reply With Quote