Simkad digi for umrah - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Simkad digi for umrah

Reply
 
Thread Tools
Old 07-01-2020, 01:54 PM   #16
mikkesho
Junior Member
 
mikkesho's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 37
Kalau nak confirm laju pakai saja simcard arab
line arab mahal sampai 100 lebih better pakai celcom tentu tentu line 4g
mikkesho is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 01:55 PM   #17
mikkesho
Junior Member
 
mikkesho's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 37
what? srs ah kau percaya simkad digi? Kawan aku pakai digi dkt malaysia pun line teruk apalagi kalau dkt arab? haha mmg aku tak caya ah
aku memang tak percaya sebab tu aku pakai celcom xpax umrah. line 4g and dapat 30 sms and 30 min free call
mikkesho is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 01:57 PM   #18
mikkesho
Junior Member
 
mikkesho's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 37
tp aku syorkan jgn lah beli simkad dkt sana. Cekik darah woi 😭 rasanya simkad yg dkt malaysia ni ada je buat pakej utk luar negara
sana tak banyak kedai jual simkad, tak macam malaysia tu better beli je terus dari ejen umrah
mikkesho is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 01:59 PM   #19
batkoo88
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 34
sana tak banyak kedai jual simkad, tak macam malaysia tu better beli je terus dari ejen umrah
betul tu if ada pun memang beratur panjang la dengan jemaah lain. beli je celcom xpax umrah ni ha baru rm 68
batkoo88 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 02:00 PM   #20
batkoo88
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 34
aku memang tak percaya sebab tu aku pakai celcom xpax umrah. line 4g and dapat 30 sms and 30 min free call
senang la nak video call dengan anak anak, nak call pun senang if tersesat ke apa. macam jadi dekat aku dulu hehe
batkoo88 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 02:01 PM   #21
batkoo88
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 34
line arab mahal sampai 100 lebih better pakai celcom tentu tentu line 4g
bagi gb banyak pun bukan kita dapat habiskan within 2 weeks so better amik ni je 3gb memang ngam ngam

Last edited by batkoo88; 08-01-2020 at 11:02 AM..
batkoo88 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 02:03 PM   #22
batkoo88
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 34
tk sanggup ceni bayar beratus utk dpt internet je hahaha dh lah nak pakai kejap saja
baik simpan duit tu buat shopping ke sedekah ke dekat sana kan. if nak beli simcard celcom la paling murah sebab siap buy 1 free 1 lagi
batkoo88 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 02:04 PM   #23
batkoo88
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 34
digi mahal sikit rasanya sebab dapat 5gb, kalau celcom 3gb cukup la untuk 2 weeks

digi line slow la dekat sana, kawan aku pakai dia kata nyesal dia beli

Last edited by batkoo88; 08-01-2020 at 11:03 AM..
batkoo88 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2020, 03:42 PM   #24
DaniAsyraf
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 15
sebab tu aku pakai celcom xpax for umrah tu, bayar rm68 je siap dapat buy 1 free 1
srs ah buy 1 free 1? promosi ke ni?
DaniAsyraf is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2020, 03:42 PM   #25
DaniAsyraf
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 15
digi mahal sikit rasanya sebab dapat 5gb, kalau celcom 3gb cukup la untuk 2 weeks
digi punya RM85 mahal sikit je
DaniAsyraf is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2020, 03:43 PM   #26
DaniAsyraf
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 15
bagi gb banyak pun bukan kita dapat habiskan within 2 weeks so better amik ni je 3gb memang ngam ngam
mmg pun tak perlu ambil banyak quota. Saya dkt sana buat umrah just pakai 1GB je total
DaniAsyraf is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2020, 03:44 PM   #27
DaniAsyraf
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 15
digi line slow la dekat sana, kawan aku pakai dia kata nyesal dia beli
okay je saya guna sbb dia pakai line syarikat telco dkt arab
DaniAsyraf is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2020, 01:53 PM   #28
zandra
Junior Member
 
zandra's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 73
srs ah buy 1 free 1? promosi ke ni?
Yezza just tunjuk MAS flight ticket dkt mana mana celcom bluecube dah boleh claim lagi satu free simkad dkt sana. Berbaloi tu woi
zandra is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump