Telco paling murah? - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Telco paling murah?

Reply
 
Thread Tools
Old 10-10-2019, 09:42 PM   #16
buhansy
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 20
saya pernah cuba, lepas 10 hari rasa macam quota sudah habis, asyik loading je masa guna internet. Sekarang pakai xpax ultra pass 5 gb dengan RM 30, line sangat ok, nak guna unlimited internet guna rm 1 dah boleh dapat.
adui, mcm mana 10 hari blh guna habis?? aq guna 30 hari x ade masalah...u ade gambar tunjuk bukti x? aq x percaya!!
buhansy is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2019, 09:47 PM   #17
felixx
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 19
pakai unifi berbaloi sikit, tapi kalau nak berjalan2 kat luar pun kena terpaksa subscribe prepaid plan
kat rumah pakai unifi/ streamyx pun blh...prepaid plan kalau x guna unlimited mmg x berbaloi
felixx is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2019, 09:50 PM   #18
felixx
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 19
adui, mcm mana 10 hari blh guna habis?? aq guna 30 hari x ade masalah...u ade gambar tunjuk bukti x? aq x percaya!!
kalau x ade bukti, aq rasa dia sedang berbohong...nak bukti!nak bukti!nak bukti!
felixx is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2019, 11:16 PM   #19
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 29
kat rumah pakai unifi/ streamyx pun blh...prepaid plan kalau x guna unlimited mmg x berbaloi
pakai la celcom ultra pass. bayar seringgit dah dapat unlimited data. jimat gila
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2019, 11:31 PM   #20
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 29
saya pernah cuba, lepas 10 hari rasa macam quota sudah habis, asyik loading je masa guna internet. Sekarang pakai xpax ultra pass 5 gb dengan RM 30, line sangat ok, nak guna unlimited internet guna rm 1 dah boleh dapat.

xpax ultra pass guna yang rm10 tu pun dah boleh dapat unlimited internet kan?
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2019, 11:33 PM   #21
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 29
kalau bandar pun lembab masuk hutan apetah lagi. cancel la pakai umobile
ramai pakai celcom sekarang. coverage luas jugak
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2019, 11:51 PM   #22
Highpitch
Junior Member
 
Highpitch's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 26
xpax ultra pass guna yang rm10 tu pun dah boleh dapat unlimited internet kan?
Kalau kamu guna pelan ultra pass, tak kira kamu ambil pakej mana pun berhak dapat unlimited internet, cuma kena beli dengan rm 1 lah, tapi boleh dapat unlimited setiap hari.
Highpitch is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 11:10 AM   #23
felixx
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 19
pakai la celcom ultra pass. bayar seringgit dah dapat unlimited data. jimat gila
aq pernah dgr plan ni, tapi bayar seringgit baru dpt free 1 jam unlimited..x berbaloi sgt
felixx is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 11:15 AM   #24
fruiss
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 26
kat rumah pakai unifi/ streamyx pun blh...prepaid plan kalau x guna unlimited mmg x berbaloi
yalar, tapi unlimited plan punya telco pun kena tgk tempat yg stay ade coverage ke x
fruiss is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 11:12 PM   #25
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 29
yalar, tapi unlimited plan punya telco pun kena tgk tempat yg stay ade coverage ke x
pakai celcom jangan risau sebab mostly semua tempat ada line
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 11:13 PM   #26
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 29
aq pernah dgr plan ni, tapi bayar seringgit baru dpt free 1 jam unlimited..x berbaloi sgt
tak berbaloi?? aku rasa ni la pelan paling murah aku pernah jumpa
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2019, 09:55 AM   #27
MR_Ken
Junior Member
 
MR_Ken's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 28
pakai celcom jangan risau sebab mostly semua tempat ada line
celcom line memang kuat, masa saya balik kampung pun dapat internet yang smooth, main game semua tak ada masalah, dan pelan xpax ultra pass pun nampak menarik.
MR_Ken is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2019, 11:30 AM   #28
Highpitch
Junior Member
 
Highpitch's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 26
tak berbaloi?? aku rasa ni la pelan paling murah aku pernah jumpa
lepas saya guna pakej dia, perasaan saya sama dengan kamu, bayar dengan harga murah sudah boleh dapat internet yang kualiti baik, benefit macam ni bayar rm1 sahaja bukan semua pelan ada.
Highpitch is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2019, 11:03 PM   #29
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 29
lepas saya guna pakej dia, perasaan saya sama dengan kamu, bayar dengan harga murah sudah boleh dapat internet yang kualiti baik, benefit macam ni bayar rm1 sahaja bukan semua pelan ada.
sebab tu ramai pakai celcom ultra pass sekarang. telco lain tak dapat nak bagi pelan murah camni
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2019, 11:06 PM   #30
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 29
celcom line memang kuat, masa saya balik kampung pun dapat internet yang smooth, main game semua tak ada masalah, dan pelan xpax ultra pass pun nampak menarik.
kalau camni memang syok la. pakai umobile dulu internet lag manjang
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump