Celcom plan paling murah? - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Celcom plan paling murah?

Reply
 
Thread Tools
Old 10-10-2019, 11:58 AM   #1
vicobing
Junior Member
 
vicobing's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 35
Celcom plan paling murah?

Sekarang ni Celcom offer postpaid plan paling murah serendah RM28 dah boleh dpt unlimited internet. Ada lagi ke other telco yang bagi plan berbaloi mcm celcom?
vicobing is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:08 AM   #2
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
i rasa pelan celcom yg paling berbaloi. umobile pun ada tapi line tu teruk
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:09 AM   #3
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
jugalah, i rasa celcom punya line ok. boleh main online game dan tengok video.
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old Today, 07:10 AM   #4
Warda E
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 11
Talking

Sekarang ni Celcom offer postpaid plan paling murah serendah RM28 dah boleh dpt unlimited internet. Ada lagi ke other telco yang bagi plan berbaloi mcm celcom?
So far telco lain mmg xleh lawan celcom sbb xp lite ni yg paling murah. Tapi cukup ke 1gb nak bertahan sebulan tpi unlimited calls dh kira berbaloi dh.
Warda E is offline   Reply With Quote
Old Today, 07:12 AM   #5
Muthusamy
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 14
Plan xp lite ni aku dengar boleh je pair dgn pass yg provided. Ada 2 pass, M and L.
Muthusamy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump