excident kena operate cepat - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

excident kena operate cepat

Reply
 
Thread Tools
Old 16-06-2020, 04:40 PM   #1
batkoo88
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 34
excident kena operate cepat

hello geng! saya nak minta tolong sangat sangat ni... Adik saya baru lepas accident semalam and dia punya organ limpa nak kena buang and tulang byk yg patah. Doctor dah bagitahu total kos semua 10K OMG 😭 doctor kata mahal sbb nak kena beli besi utk tulang adik saya tu.. mmg takda jalan lain dah rasa nak buat personal loan utk emergency.. Sesapa ada yg boleh bantu 😭
batkoo88 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2020, 12:01 PM   #2
zandra
Junior Member
 
zandra's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 73
hello geng! saya nak minta tolong sangat sangat ni... Adik saya baru lepas accident semalam and dia punya organ limpa nak kena buang and tulang byk yg patah. Doctor dah bagitahu total kos semua 10K OMG 😭 doctor kata mahal sbb nak kena beli besi utk tulang adik saya tu.. mmg takda jalan lain dah rasa nak buat personal loan utk emergency.. Sesapa ada yg boleh bantu 😭
eh mestilah boleh bantu. Ni kena ambik loan yg proses cepat... kalau nak harapkan bank and koperasi confirm makan masa lama ni
zandra is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2020, 10:50 AM   #3
milooaiss
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 37
hello geng! saya nak minta tolong sangat sangat ni... Adik saya baru lepas accident semalam and dia punya organ limpa nak kena buang and tulang byk yg patah. Doctor dah bagitahu total kos semua 10K OMG 😭 doctor kata mahal sbb nak kena beli besi utk tulang adik saya tu.. mmg takda jalan lain dah rasa nak buat personal loan utk emergency.. Sesapa ada yg boleh bantu 😭
OMG harap semuanya dipermudahkan yeee. kalau nak buat emergency loan saya sarankan minta dkt yayasan dewan perniagaan melayu perlis berhad. dua hari centu loan dah boleh lulus
milooaiss is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2020, 10:53 AM   #4
milooaiss
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 37
eh mestilah boleh bantu. Ni kena ambik loan yg proses cepat... kalau nak harapkan bank and koperasi confirm makan masa lama ni
mintak dkt bank leceh lah. bapak byk gila document dia minta. Lepastu kalau gaji ciput jgn haraplah loan ko nak lepas haha
milooaiss is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2020, 09:28 PM   #5
Mat Kelvin
Junior Member
 
Mat Kelvin's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 17
hello geng! saya nak minta tolong sangat sangat ni... Adik saya baru lepas accident semalam and dia punya organ limpa nak kena buang and tulang byk yg patah. Doctor dah bagitahu total kos semua 10K OMG 😭 doctor kata mahal sbb nak kena beli besi utk tulang adik saya tu.. mmg takda jalan lain dah rasa nak buat personal loan utk emergency.. Sesapa ada yg boleh bantu 😭
try pinjam org terdekat mcm family and friends dulu
Mat Kelvin is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2020, 09:29 PM   #6
Mat Kelvin
Junior Member
 
Mat Kelvin's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 17
mintak dkt bank leceh lah. bapak byk gila document dia minta. Lepastu kalau gaji ciput jgn haraplah loan ko nak lepas haha
nak apply loan bank sampai lebam tak lulus kecuali gaji 10k keatas ha kompom senang lepas tutup mata je hahah
Mat Kelvin is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2020, 11:21 PM   #7
milooaiss
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 37
try pinjam org terdekat mcm family and friends dulu
kalau kos dia byk payah gak nak pinjam dkt family and kawan kawan haha siapa je nak kasi??? buat jelah emergency loan confirm dpt punya.. minta je dkt yayasan company ni syariah compliant so confirm selamat and profit rate tk tinggi sangat mcm company lain
milooaiss is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2020, 11:25 PM   #8
milooaiss
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 37
nak apply loan bank sampai lebam tak lulus kecuali gaji 10k keatas ha kompom senang lepas tutup mata je hahah
puiii jgn harap ler mintak dkt bank... Makcik saya pun pernah buat emergency loan sbb anak dia ada penyakit jantung berlubang.. buat loan nak dkt 80k sbb operate dekat private hospital... tp nasib boleh byr sampai 10 tahun so tiap bulan tu byr sikit sikit jelah
milooaiss is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump