pusat jagaan anak anak yatim - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

pusat jagaan anak anak yatim

Reply
 
Thread Tools
Old 25-09-2020, 03:35 PM   #1
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 58
pusat jagaan anak anak yatim

saya plan nak beli sebiji rumah lagi untuk bukak pusat jagaan anak anak yatim dkt area kota damansara ni. skrg saya dh ada 3 bijik rumah and semua dh buat utk sewa. maklumlah umur makin tua ingat nak berjasa lah untuk masyarakat hehe tp tulah rumah area sini mahal sikit... and kalau ada pun mesti susah bank nk approve sbb mmg dh byk loan dengan diorang. korang ada cadangan tk mcm mana???
meenie is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 03:33 PM   #2
cyclebin10
Junior Member
 
cyclebin10's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 11
saya plan nak beli sebiji rumah lagi untuk bukak pusat jagaan anak anak yatim dkt area kota damansara ni. skrg saya dh ada 3 bijik rumah and semua dh buat utk sewa. maklumlah umur makin tua ingat nak berjasa lah untuk masyarakat hehe tp tulah rumah area sini mahal sikit... and kalau ada pun mesti susah bank nk approve sbb mmg dh byk loan dengan diorang. korang ada cadangan tk mcm mana???
wahhh bagus lah awak punya niat. okay lah nk angkat rumah sbb nak buat pusat anak yatim. besar pahala dia do..
cyclebin10 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 03:34 PM   #3
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 24
saya plan nak beli sebiji rumah lagi untuk bukak pusat jagaan anak anak yatim dkt area kota damansara ni. skrg saya dh ada 3 bijik rumah and semua dh buat utk sewa. maklumlah umur makin tua ingat nak berjasa lah untuk masyarakat hehe tp tulah rumah area sini mahal sikit... and kalau ada pun mesti susah bank nk approve sbb mmg dh byk loan dengan diorang. korang ada cadangan tk mcm mana???
biasa ah tu kalau komitment byk mmg senang kena reject dgn bank hahaha better try company loan luar je. lagi senang nak lepas
montyashley is offline   Reply With Quote
Old Today, 10:07 AM   #4
ZakiAm
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 6
saya plan nak beli sebiji rumah lagi untuk bukak pusat jagaan anak anak yatim dkt area kota damansara ni. skrg saya dh ada 3 bijik rumah and semua dh buat utk sewa. maklumlah umur makin tua ingat nak berjasa lah untuk masyarakat hehe tp tulah rumah area sini mahal sikit... and kalau ada pun mesti susah bank nk approve sbb mmg dh byk loan dengan diorang. korang ada cadangan tk mcm mana???
try lah dkt bank yg kau tk try lg
ZakiAm is offline   Reply With Quote
Old Today, 10:08 AM   #5
ZakiAm
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 6
biasa ah tu kalau komitment byk mmg senang kena reject dgn bank hahaha better try company loan luar je. lagi senang nak lepas
tk berani oi company luar. byk yg tkleh caya kencing kuat
ZakiAm is offline   Reply With Quote
Old Today, 11:37 AM   #6
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 24
try lah dkt bank yg kau tk try lg
lebih kurang je dia punya requirement. confirm strict jugak. lagi ekonomi tgh terok skrg lagi susah dia nak approve
montyashley is offline   Reply With Quote
Old Today, 11:38 AM   #7
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 24
tk berani oi company luar. byk yg tkleh caya kencing kuat
check lah dulu kalau ye pun. jgn main sebat saja... nak senang check dkt SSM. kalau ada nama company tu dkt SSM maksudnya trusted lah
montyashley is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump