gaming hub - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

gaming hub

Reply
 
Thread Tools
Old 12-03-2020, 11:00 AM   #1
BootNephewInlove
Junior Member
 
BootNephewInlove's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 54
gaming hub

Saya ingat nak buka gaming hub. Saya plan dkt kedai saya tu akan ada game PS4, and klau PS5 dah keluar nanti ha akan ada juga. Then ada juga PC gaming. Modal saya skrg dah ada sikit tp rasanya mcm tak cukup... lot kedai dah jumpa and dah booking so skrg ni tinggal nak buat loan utk beli tv, game console and pc... Korang ada cadangan tk mana nak buat loan?
BootNephewInlove is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump