Celcom plan paling murah? - Page 3 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Celcom plan paling murah?

Reply
 
Thread Tools
Old 19-10-2019, 06:52 PM   #31
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
Murah jugak xp lite ni. Dua2 pass dpt free 3gb video walla pulak tu.
Boleh dapat yg 100GB video walla semasa hari jadi
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2019, 06:53 PM   #32
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
Umobile mmg xleh lawan celcom punya line coverage sbb line celcom laju laju siap 4g kt bndr or pedalaman. Celcom yg xp lite ni pun bnyk bgi freebies. 3gb free video walla tu kalau pair pass M/L.
Setuju dengan you. Ini memang betul. tukar pelan sekaranglah
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2019, 10:57 PM   #33
Amylin
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 10
Red face

Umobile pun ada. Tapi line bagus tak i tak tau.

Umobile punya xleh nak pair pass. Celcom punya lgi flexible sebab boleh pair pass bila kita perlu internet data bnyk sikit. Murah pun murah xp lite ni
Amylin is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2019, 10:39 PM   #34
Warda E
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 12
Talking

ok la. i suka yg tu boleh tambah pass punya
Sama laa sebab yg tambah pas mcm xp lite ni senang laa nnti tiba2 x cukup internet data boleh tambah je bila perlu.
Warda E is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2019, 10:43 PM   #35
Muthusamy
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 17
Boleh ambil kedua2 pass sekali ke x? Aku pengguna data yg byk hahaha
Uishh tamak benor nak amik dua2 pass sekaligus. Rasanya salah satu je in one time. Takpe laa kalau amik pass L nnti dpt free unlimited internet data jgk stiap hri.
Muthusamy is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2019, 10:49 PM   #36
Loga a/l Muthu
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Lightbulb

Betul tu. celcom xp lite pair pass L ni siap ada free unlimited internet setiap hari tpi sejam je laa. Kalau x cukup kena tambah ultra hour pass laa jwbnya.

Tambah2 hour utk ultra hour pass ni wajib kena ada sebab sekarang ni semua org mmg guna internet lama berjam2.
Loga a/l Muthu is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2019, 10:55 PM   #37
Taufik
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Cool

Sama laa sebab yg tambah pas mcm xp lite ni senang laa nnti tiba2 x cukup internet data boleh tambah je bila perlu.
Setakat ni celcom je ada pair pass mcm ni. Telco lain mcm digi atau umobile mmg x ada lgi. Bgus jgk kalau bnyk duit bulan tu amik je plan L pastu bulan depan back to basic lol
Taufik is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2019, 10:57 PM   #38
Taufik
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Umobile mmg xleh lawan celcom punya line coverage sbb line celcom laju laju siap 4g kt bndr or pedalaman. Celcom yg xp lite ni pun bnyk bgi freebies. 3gb free video walla tu kalau pair pass M/L.
3GB free pastu tambah 11gb kalau pass L dah kira bnyk sngt dah tu utk sebulan.
Taufik is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2019, 12:42 AM   #39
Farida
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 4
Thumbs up

Tambah2 hour utk ultra hour pass ni wajib kena ada sebab sekarang ni semua org mmg guna internet lama berjam2.
x kira tua muda dah skrng semua guna data internet bnyk. Free unlimited internet ok laa jimat sikit data sejam haha
Farida is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2019, 01:00 AM   #40
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
Sekarang ni Celcom offer postpaid plan paling murah serendah RM28 dah boleh dpt unlimited internet. Ada lagi ke other telco yang bagi plan berbaloi mcm celcom?
FYI, rm28 punya pelan celcom takda unlimited
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2019, 05:50 PM   #41
zandra
Junior Member
 
zandra's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 53
FYI, rm28 punya pelan celcom takda unlimited
Boleh dapat unlimited internet everyday kalau upgrade to L pass. Skrg ni siap ada promo siapa yang selalu g kerja naik grab ha boleh dapat voucher RM20 kalau subscrible plan ni.
zandra is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump