Korang suka prepaid ke postpaid? - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Korang suka prepaid ke postpaid?

Reply
 
Thread Tools
Old 19-10-2019, 11:09 AM   #16
Cindy777
Junior Member
 
Cindy777's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 26
macam saya biasa pakai internet lepas waktu kerja, redeem 1 jam free unlimited internet dia. Lepas kalau rasa nak tambah lagi, bayar je rm 2 untuk 3 jam lagi, senang je nak control kegunaan internet.
Masa guna memang gembira, tak payah risau quota habis. cara beli pelan dia pun senang juga, dail *118# sudah boleh pilih pakej mana yang saya nak.
Cindy777 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2019, 09:43 PM   #17
fruiss
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 28
yela kita pun bukan selalu nak guna internet banyak banyak. tapi sekarang nak guna banyak pun takde hal sebab murah je seringgit
seringgit u rasa mcm sedikit, kalau sehari beli 3 jam, sebulan dah rm90
fruiss is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2019, 09:44 PM   #18
fruiss
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 28
ini kena ikut cara guna internet, biasa saya guna lepas waktu kerja sahaja, kalau nak tengok video baru top up, biasa pakai basic data dia lah. Kalau kamu kuat pakai, boleh je cari pakej yang sesuai untuk kamu.
hermmm, dia punya basic internet x ade high speed blh tgk video ke???
fruiss is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2019, 09:48 PM   #19
huasin
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 10
hermmm, dia punya basic internet x ade high speed blh tgk video ke???
basic internet x ade high speed biasanya blh tgk video dgn 144p sajer
huasin is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2019, 11:00 PM   #20
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 42
basic internet x ade high speed biasanya blh tgk video dgn 144p sajer
ok lah tu daripada takde. bayar murah kot takkan nak resolution bagus
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2019, 11:01 PM   #21
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 42
seringgit u rasa mcm sedikit, kalau sehari beli 3 jam, sebulan dah rm90
berpada pada la nak beli tu.. ukur baju di badan sendiri, sebab tu guna prepaid. lebih flexible
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2019, 10:43 PM   #22
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 42
Masa guna memang gembira, tak payah risau quota habis. cara beli pelan dia pun senang juga, dail *118# sudah boleh pilih pakej mana yang saya nak.
tak silap saya pakai apps pun boleh beli pelan. download je apps tu lagi mudah
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2019, 10:46 PM   #23
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 42
hermmm, dia punya basic internet x ade high speed blh tgk video ke???
boleh tengok video jgn risau. youtube pun unlimited midnight
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump