Telco sesuai untuk download file besar - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Telco sesuai untuk download file besar

Reply
 
Thread Tools
Old 22-11-2019, 07:01 PM   #16
matakaki
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 8
tahun depan hujung tahun boleh dpt 5g yeay! tak sabar nk tgok tm punya line
aku pun tak sabar nk tunggu 5g !
matakaki is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2019, 07:04 PM   #17
matakaki
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 8
tahun depan hujung tahun boleh dpt 5g yeay! tak sabar nk tgok tm punya line
yup, mereka x dpt fokus dlm kedua2, satu pun x jaga dgn baik2, nak lagi lancar dlm perkembangan 5g lagi x yah ckp
korang tahu mana? tm tak expert koran guna line tm pun tak nk kondem
matakaki is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2019, 05:30 PM   #18
Maybrow
Junior Member
 
Maybrow's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 27
kena beli phone baru ke utk support 5g? aku rasa semua phone support 5g
fon sekarang x dpt support 5g, mereka belum cipta lagi fon yg dpt support 5g, rasanya fon tu akan mahal gila
Maybrow is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2019, 05:37 PM   #19
fruiss
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 32
tahun depan hujung tahun boleh dpt 5g yeay! tak sabar nk tgok tm punya line
aq pun lebih yakin pd tm punya 5g, 4g telco lain pun x laju sampai mana, tm cun sikit ahh
fruiss is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2019, 05:44 PM   #20
felixx
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 24
fon sekarang x dpt support 5g, mereka belum cipta lagi fon yg dpt support 5g, rasanya fon tu akan mahal gila
spec phone 5g tak sama so mahal sikit pun tak hairan, kira2 akan capai 4k/5k sebuah....perlu simpan duit dari skrh lah, lol
felixx is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2019, 05:49 PM   #21
felixx
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 24
aq pun lebih yakin pd tm punya 5g, 4g telco lain pun x laju sampai mana, tm cun sikit ahh
tak hairan lah tm lebih cun, sbb mereka yg provide infra kpd telco yg lain.. expert dlm 5g pun dlm kekiraan..
felixx is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2019, 02:55 PM   #22
Maybrow
Junior Member
 
Maybrow's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 27
spec phone 5g tak sama so mahal sikit pun tak hairan, kira2 akan capai 4k/5k sebuah....perlu simpan duit dari skrh lah, lol
x ada duit x dpt guna 5g ehhh like this
rasanya mula-mula akan mahal lepas tu akan jadi murah
Maybrow is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2019, 03:02 PM   #23
felixx
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 24
x ada duit x dpt guna 5g ehhh like this
rasanya mula-mula akan mahal lepas tu akan jadi murah
yupp, 5g fon kalau dah byk dalam market, harga akan turun...tapi perlu tunggu, tunggu dan tunggu
felixx is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump