Teknologi 5G - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Teknologi 5G

Reply
 
Thread Tools
Old 22-11-2019, 08:51 PM   #16
limpeh
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 7
Sekarang TM, Maxis, Celcom telah implement 5G, tapi sekarang kat testing stage, so sabar ya
If they use this kind of Telco can enjoy those faster line or not??
limpeh is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2019, 08:59 PM   #17
limpeh
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 7
teknologi rangkaian 5G yang dibangunkan TM dah diperkenalkan pd awal thn ni...setahu sy, teknologi rangkaian 5G ni blh capai kelajuan sehingga 5Gbps...
5GBPS, my home just a 30 MBPS, i cant image this is how fast is it ...
limpeh is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2019, 03:40 PM   #18
The Thinker
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 14
5GBPS, my home just a 30 MBPS, i cant image this is how fast is it ...
ya, the speed of 5G cannot be imagined, you must try it to know the speed...I'm sure u must love it after trying!!!
The Thinker is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2019, 01:55 PM   #19
Xynthia
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 18
Biasanya dikawal guna smartphone sbb apa2 pun boleh connect terus guna app, mcm remote control utk TV kita, tapi kini lebih byk benda yg boleh dikawal.
bagus la mcm tu...hanya perlu milik satu alat peranti spt smartpon dah blh kwl semua smat appliances...amt sesuai bagi org mcm sy yg takut trouble...
Xynthia is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2019, 01:59 PM   #20
Xynthia
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 18
ya, the speed of 5G cannot be imagined, you must try it to know the speed...I'm sure u must love it after trying!!!
wow, I can't wait to enjoy the fast speed 5G internet!!! I believe all of us can enjoy huge benefits from it while controlling smart home appliances works.
Xynthia is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2019, 07:39 AM   #21
MaryJane
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 21
Sekarang TM, Maxis, Celcom telah implement 5G, tapi sekarang kat testing stage, so sabar ya
TM kini sudah hampir utk menghabiskan kerja mrk dan bersiap sedia utk launch sudah, hanya perlu tunggu berita drpd mrk, TM mmg pantas dlm menjalankan kerja mrk tu.
MaryJane is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2019, 07:40 AM   #22
MaryJane
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 21
ya, the speed of 5G cannot be imagined, you must try it to know the speed...I'm sure u must love it after trying!!!
Mmg pantas kelajuan 5G tu, tapi x mustahil dgn teknologi serta kemahiran yg Tm ada skrg, lagipun mrk sentiasa mencari jalan utk meningkatkan kelajuan internet kita tu.
MaryJane is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump