InstaForex - Company News - Page 24 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 04-04-2018, 09:44 AM   #346
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot
Bukan shj bitcoin malah semua crypto spread melebihi ratus pip spread di instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2018, 11:34 PM   #347
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Bukan shj bitcoin malah semua crypto spread melebihi ratus pip spread di instaforex
tu la lebih baik trade gold... pergerakan pun laju jugak... spread gold di instaforex 60 pips jer
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2018, 11:54 PM   #348
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
Bukan shj bitcoin malah semua crypto spread melebihi ratus pip spread di instaforex
leverage untuk cryptocurrency agak rendah. dimana margin yang besar diperlukan untuk membuka 1 lot
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2018, 09:13 PM   #349
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
tu la lebih baik trade gold... pergerakan pun laju jugak... spread gold di instaforex 60 pips jer
saya pun trade gold tuan. rebatenya besar juga . dengan 0.01 lot boleh dpt rebate 1usd huhuhuhu
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2018, 09:26 PM   #350
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
tu la lebih baik trade gold... pergerakan pun laju jugak... spread gold di instaforex 60 pips jer
Bagaimana pula dgn margin yg digunakan tuan?sama mcm pair lain yg ditawarkan instaforex ke?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2018, 12:24 AM   #351
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Bagaimana pula dgn margin yg digunakan tuan?sama mcm pair lain yg ditawarkan instaforex ke?
leverage utk gold adalah 1:100 jadi margin digunakan mmg besar...berbanding currency forex
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2018, 10:22 PM   #352
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2018, 10:32 PM   #353
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
Tiada manager instaforex dr malaysia dlm senarai ke tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2018, 11:24 PM   #354
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
leverage utk gold adalah 1:100 jadi margin digunakan mmg besar...berbanding currency forex
benar tuan. spread nya juga agak besar iaitu 60pips. tapi dengan pergerakan nya yang agak agresif sekejap je untung atau loss. jadi trader perlu berhati hati
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2018, 10:28 PM   #355
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
leverage utk gold adalah 1:100 jadi margin digunakan mmg besar...berbanding currency forex
untuk instrumen gold saya akan trade di XAUUSD. dan rebate yang di tawarkan agak tinggi juga
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2018, 10:52 PM   #356
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
benar tuan. spread nya juga agak besar iaitu 60pips. tapi dengan pergerakan nya yang agak agresif sekejap je untung atau loss. jadi trader perlu berhati hati
Terima kasih tuan penerangan ttg gold di instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2018, 10:52 PM   #357
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
untuk instrumen gold saya akan trade di XAUUSD. dan rebate yang di tawarkan agak tinggi juga
menarirk gak tu...instrument GOLD pun boleh trade
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2018, 09:25 PM   #358
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
menarirk gak tu...instrument GOLD pun boleh trade
tuan boleh cuba trade XAUuSD jika nak trade gold. yang penting kena ada trading plan
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2018, 11:38 PM   #359
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
menarirk gak tu...instrument GOLD pun boleh trade
Macam2 produk ditawarkan instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2018, 11:43 PM   #360
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
tuan boleh cuba trade XAUuSD jika nak trade gold. yang penting kena ada trading plan
ok terima kasih saya mmg trade gold..saya trade gold berpandukan berkembangan USD jugk
abu1985 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump