Easy track claims - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Easy track claims

Reply
 
Thread Tools
Old 09-02-2020, 10:46 PM   #16
Roy234
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 9
ya, it's so convenient but many ppl now just use debit card more, mayb they dunno about this apps
yes , may be lar sebab apps ni bukan sgt terkenal lagi..slowly ...
tapi i rasa memang ok lar bila dah guna sblm ni i guna cc lepas tu i stop n guna apps ni senang naj record n takya beratur juga ..
Roy234 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2020, 10:51 PM   #17
mikkesho
Junior Member
 
mikkesho's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 37
pernah dengar apps ni tapi tak brapa confident nak guna ingat take org guna,..tapi bila read comment wah ada cash back ini , nama appa ni setel je ke apa...kena download from apps store ke apa?
sebab nak try guna je ....
Now dah ramai orang guna sebab convenient and easy to use. Senang and jimat masa Tak perlu beratur lagi dah nak isi minyak
mikkesho is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2020, 10:53 PM   #18
mikkesho
Junior Member
 
mikkesho's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 37
yes , may be lar sebab apps ni bukan sgt terkenal lagi..slowly ...
tapi i rasa memang ok lar bila dah guna sblm ni i guna cc lepas tu i stop n guna apps ni senang naj record n takya beratur juga ..
App ni launch Masa 2018, and skrg ramai guna sebab dpt cashback and jimat
mikkesho is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2020, 12:49 AM   #19
bunnycomel
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 3
App ni launch Masa 2018, and skrg ramai guna sebab dpt cashback and jimat
uish, 2018? biar betul, kenapa saya tak tahu pasal tu eh... hm
bunnycomel is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2020, 12:53 AM   #20
bunnycomel
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 3
pernah dengar apps ni tapi tak brapa confident nak guna ingat take org guna,..tapi bila read comment wah ada cash back ini , nama appa ni setel je ke apa...kena download from apps store ke apa?
sebab nak try guna je ....
haah saya pun nk thu jgk cmne, kena dw ke apa
bunnycomel is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2020, 01:09 AM   #21
bunnycomel
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 3
Cool

People nowadays don't use it anymore since we got an app that can help us track what we spend
yessss betul tu. banyak app yg bole save money kat play store
bunnycomel is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2020, 12:28 PM   #22
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 54
haaa....apps ni dah lama ..tapi baru macam dah boomb out sebab dah banyak orang guna sebab ada senang lagi pun takyah turun n beratur lama kt counter lepas tu fuel petrol...cuba guna !! syok2 ada cash bak niii
Senang je kan kalau mcm tu, tekan2 dlm kereta then terus je isi minyak.. Ada teng iklan kt tv, ada akak tu bwk anak tapi active sgt anak dia, nak isi minyak pun tak tenang hahaha
meenie is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2020, 12:29 PM   #23
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 54
uish, 2018? biar betul, kenapa saya tak tahu pasal tu eh... hm
Dulu rasanya kt certain bandar besar je baru boleh guna setel ni, skrg diorg tghembangkan lagi utk satu Malaysia, so hoping for the best la from them hehe
meenie is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump