InstaForex - Company News - Page 51 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 05-11-2018, 09:48 AM   #751
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
Betul tuan,jika ada ada wallet akaun instaforex pun menarik juga.tiadalah overtrade nanti
ye la tuan, baik ada wallet instaforex ni boleh kita asingkan siap2 profit yg dijana tu nanti
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2018, 09:56 AM   #752
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya
kalau tambah lot tu nanti jika tak ada margin la silap gaya boleh mc akaun instaforex tu
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2018, 10:00 PM   #753
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
ye la tuan, baik ada wallet instaforex ni boleh kita asingkan siap2 profit yg dijana tu nanti
Harap ada penambahan baru didalam cabinet instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2018, 10:49 PM   #754
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
ye la tuan, baik ada wallet instaforex ni boleh kita asingkan siap2 profit yg dijana tu nanti
penggunaan instawallet sangat mudah .... dan ianya tidak perlukan third party .... hanya guna kabinet klien instaforex sahaja
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2018, 10:04 PM   #755
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
penggunaan instawallet sangat mudah .... dan ianya tidak perlukan third party .... hanya guna kabinet klien instaforex sahaja
Memang terbaik perkhidmatan instaforex kpd trader
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2018, 11:39 PM   #756
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
Memang terbaik perkhidmatan instaforex kpd trader
paling mudah trader boleh menjana keuntungan sebagai PAMM Trader atau MAnager forexcopy. aktifkan di kabinet klien sekarang
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2018, 09:29 AM   #757
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
paling mudah trader boleh menjana keuntungan sebagai PAMM Trader atau MAnager forexcopy. aktifkan di kabinet klien sekarang
kedua dua perkhidmatan ni adalah antara servis yg sy paling suka di instaforex, bersama dengan instawallet
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2018, 09:30 AM   #758
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
penggunaan instawallet sangat mudah .... dan ianya tidak perlukan third party .... hanya guna kabinet klien instaforex sahaja
betul tu tuan, dana kita selamat ada dengan instaforex terus
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2018, 06:25 PM   #759
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
betul tu tuan, dana kita selamat ada dengan instaforex terus
Instaforex memastikan keselamatan akaun trader adalah terjamin
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2018, 11:40 PM   #760
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
Instaforex memastikan keselamatan akaun trader adalah terjamin
aktifkan sistem keselamatan 2 faktor di kabinet klien anda sekarang
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2018, 12:19 PM   #761
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 92
Tiga lagi peringkat interim peraduan InstaForex di rumuskan



Hari ini kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada para pemenang dan mengharapkan semua peserta untuk menakluki puncak baru! Jangan berputus asa, nasib memilih pilihan yang berterusan dan bersabar!

InstaForex Sniper
Penembak tepat yang cepat adalah orang yang merebut kejayaan dalam pertandingan InstaForex Sniper. Mata yang tajam, tangan tangkas dan ketahanan, serta sedikit nasib. Keputusan peringkat pertandingan InstaForex Sniper yang terakhir ditakrifkan sebagai Viktor Aleksandrovich Titov sebagai pemenang. Teruskan juga - daftar dan menyertai peraduan! Peraduan InstaForex Sniper seterusnya bermula dari 12 November, 2018 hingga 16 November 2018.

One Million Option
One million option adalah kegemaran pedagang dan salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Dalam setiap peringkat, peserta berani menentang satu sama lain dalam pertempuran sukar untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, pusingan kali ini dimenangi oleh Yuriy Pavlovich Batura, seorang pedagang dari Ukraine. Kami mengingatkan anda bahawa peringkat seterusnya pertandingan One Million Option akan diadakan tidak lama lagi - dari 12 November, 2018 hingga 16 November 2018.

FX-1 Rally
Denis Leonidovich Afanasiev menunjukkan keputusan cemerlang pada peringkat terbaru pertandingan FX-1 Rally. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan minta beliau membuktikan gelaran pedagang terbaik dalam peringkat pertandingan FX-1 Rally. Sekiranya anda ingin merasai perasaan hebat untuk kepimpinan dan bersedia untuk pertembungan sengit - anda dialu-alukan untuk memulakan satu lagi peringkat Rali FX-1! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari jam 00:00 pada 9 November 2018 hingga 23:59 pada 9 November 2018

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11333.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2018, 01:37 PM   #762
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd
instaforex perlu pastikan proses wd ni sentiasa kemas dan pantas jangan sampai ambil masa terlalu lama
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2018, 01:38 PM   #763
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
aktifkan sistem keselamatan 2 faktor di kabinet klien anda sekarang
macam mana cara pengaktifan sistem keselamatan dua faktor di instaforex ni, perlu verify acc tak
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2018, 10:03 PM   #764
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
macam mana cara pengaktifan sistem keselamatan dua faktor di instaforex ni, perlu verify acc tak
tak perlu lakukan verifikasi akaun tuan, cukup hanya ke kabinet klien dan aktikan sistem keselamatan 2 faktor itu
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2018, 10:08 PM   #765
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
instaforex perlu pastikan proses wd ni sentiasa kemas dan pantas jangan sampai ambil masa terlalu lama
Sgt setuju dgn tuan,proses wd adalah sgt penting kpd trader instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump