Ibu nak sangat pergi umrah - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Ibu nak sangat pergi umrah

Reply
 
Thread Tools
Old 14-02-2020, 12:17 PM   #1
meenie
Junior Member
 
meenie's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 54
Ibu nak sangat pergi umrah

Assalamualaikum... Saya kesian sgt dkt ibu saya dia selalu cakap pasal nak pergi umrah. Dia ulang ulang dok cakap pasal benda ni... Saya ada check dkt agensi pakej paling murah saya survey dalam 5K++ and nak cari duit tu skrg mmg tk sempat ah. So saya rasa nak buat loan je byr pakej tu so ibu saya happy dia dpt pergi umrah... Saya sanggup buat apa je janji saya dapat bahagiakan ibu saya. Korang tahu mana nak buat loan?
meenie is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump