InstaForex - Company News - Page 18 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 22-02-2018, 10:40 PM   #256
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
trade news saya pun tak der masalah...tp klw news mcm brexit tu... profit tak boleh lebih 10%
ada perubahan terma dan syarat mengenai trade ketika news. tak silap saya profit boleh 100%
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2018, 11:58 PM   #257
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
ada perubahan terma dan syarat mengenai trade ketika news. tak silap saya profit boleh 100%
wau maknanya dah boleh trade news sepenuhnya di instaforex
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2018, 08:05 PM   #258
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
wau maknanya dah boleh trade news sepenuhnya di instaforex
jika keuntungan lebih dari 100%, ianya akan ditolak secara automatik. diharap trader berhati hati trade semasa news besar untuk mengelakkan kerugian
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2018, 09:51 PM   #259
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
jika keuntungan lebih dari 100%, ianya akan ditolak secara automatik. diharap trader berhati hati trade semasa news besar untuk mengelakkan kerugian
Ada syarat dr instaforex tak tuan,kekadang kita bukan tau pukul berapa news
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2018, 12:00 AM   #260
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Ada syarat dr instaforex tak tuan,kekadang kita bukan tau pukul berapa news
tgk kat forex factory... situ ada news high impact berwarna merah
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2018, 08:45 PM   #261
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
Ada syarat dr instaforex tak tuan,kekadang kita bukan tau pukul berapa news
biasanya news yang berimpak tinggi . semua berita boleh di dapatkan di laman web rasmi instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2018, 10:00 PM   #262
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
biasanya news yang berimpak tinggi . semua berita boleh di dapatkan di laman web rasmi instaforex
Jika satu hari berbagai news tak dpt la nk trade di instaforex hari tu ye tuan? Kalau berita tergempar mcm korea tembak peluru berpandu pula mcm mana tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2018, 11:51 PM   #263
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Jika satu hari berbagai news tak dpt la nk trade di instaforex hari tu ye tuan? Kalau berita tergempar mcm korea tembak peluru berpandu pula mcm mana tuan?
tiada masalah pun... biasa broker akan bg tahu pada trader tentang kemungkina harga sangat volatile... pada news itu jadi pihak insta menggalakkan trader menutup posisi..
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2018, 11:50 PM   #264
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
biasanya news yang berimpak tinggi . semua berita boleh di dapatkan di laman web rasmi instaforex
Macam2 yg kita boleh perolehi di web instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2018, 11:54 PM   #265
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Macam2 yg kita boleh perolehi di web instaforex
cara mcm ni terasa instaforex dekat dengan kita
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2018, 11:56 PM   #266
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
Jika satu hari berbagai news tak dpt la nk trade di instaforex hari tu ye tuan? Kalau berita tergempar mcm korea tembak peluru berpandu pula mcm mana tuan?
instaforex ada menyediakan perkhidmatan untuk menutup posisi order dengan menggunakan telefon atau email . hanya hubungi support instaforex untuk berbuat demikian
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2018, 07:38 PM   #267
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
cara mcm ni terasa instaforex dekat dengan kita
trader boleh layari laman web instaforex dimana sahaja. malah boleh buka instaforex web trader di laman web rasmi instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2018, 10:58 PM   #268
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
Salam Sejahtera,

Salam perkenalan dari kami kepada semua warga HWZ Forum. Kami merupakan wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Perak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami. Jika ada sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Waktu Operasi Pejabat Sokongan Insta Forex Ipoh:

Isnin - Khamis (10pagi - 7petang)
(Jam 1petang - 2Petang Rehat)

Jumaat (10pagi - 6.45petang)
(Jam 12.30 tgh.hari - 2.30petang Rehat)

Untuk sebarang maklumat atau soalan, kami boleh di hubungi seperti berikut:

Alamat Pejabat:
Insta Learning Systems Sdn. Bhd.
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak

Telifon dan Fax Pejabat:
05-2410453

Skype: ifx.perak
Trader berdekatan boleh kunjungi wakil instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 12:01 AM   #269
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
trader boleh layari laman web instaforex dimana sahaja. malah boleh buka instaforex web trader di laman web rasmi instaforex
jika mengguna mobile phone download app mt4.. dan login dengan pilih broker instaforex
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 10:40 PM   #270
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
di instaforex ada akaun micro tak....? apa beza mikro dengan akaun cent?
abu1985 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump