InstaForex - Company News - Page 21 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 14-03-2018, 11:58 PM   #301
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
persamaannya, kedua dua nya mempromosikan instaforex dan perbezaannya, affliate tak boleh menerima deposit dan ib instaforex boleh menerima deposit
dari dulu nak jadi IB tak dapat mcm mn yer
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2018, 10:50 PM   #302
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 435
dari dulu nak jadi IB tak dapat mcm mn yer
Betul tuan,bagaimana nk jd ib instaforex ye
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2018, 11:36 PM   #303
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 416
Betul tuan,bagaimana nk jd ib instaforex ye
saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2018, 12:28 AM   #304
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB
oo begitu saya tak dapat lagi offer lagi...belum sampai masanya lagi
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2018, 07:57 PM   #305
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 435
saya pernah dioffer jadi IB instaforex tapi saya tak nak ... hehehe

setahu saya untuk jadi IB perlu pastikan kita dapat tarik trader untuk trade di instaforex guna affliate kita. bila sudah mencapai target tertentu instaforex baru akan dioffer jadi IB
Kalau jd ib instaforex tp kita taknak lakukan khidmat local depo/wd boleh ke tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2018, 08:41 PM   #306
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 416
Kalau jd ib instaforex tp kita taknak lakukan khidmat local depo/wd boleh ke tuan?
kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2018, 11:56 PM   #307
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.
mmg mudah tp kena ada skill seperti beri servis signal atau kelas utk menarik minat trader..
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2018, 10:41 PM   #308
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 435
kalau mcm tu baik jadi affliater saja . lebih mudah dan dpt komisen.
Bukan ib instaforex punya komisyen ada beza ke tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2018, 11:39 PM   #309
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 416
Bukan ib instaforex punya komisyen ada beza ke tuan?
rasanya ada tambahan beberapa pips kalau tak silap. tak pasti berapa pula. kena tanya ib instaforex atau support instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2018, 12:06 AM   #310
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
rasanya ada tambahan beberapa pips kalau tak silap. tak pasti berapa pula. kena tanya ib instaforex atau support instaforex
sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2018, 06:36 PM   #311
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 435
sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif
Terima kasih tuan,penerangan mengenai ib instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2018, 08:18 PM   #312
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 416
sama jer cuma local IB ni ada komisen lain seperti jumlah depo dan target trader yg register so insta akan bg insemtif
bagus juga begitu. cuma saya memilih lebih kepada affliate. lebih memudahkan saya.
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2018, 11:08 AM   #313
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 93
Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas

Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas

Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.
Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.
Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah acara yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.
Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda dunia tenis dan pemegang 49 gelaran dalam kategori perseorangan.
Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4: 6, 6: 4, 7: 5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.
Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.
Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.
Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah No. 11 dalam dunia tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.
Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6: 3, 6: 2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami berharap Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi kemenangan!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2018, 07:39 PM   #314
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 416
Terima kasih tuan,penerangan mengenai ib instaforex
untuk maklumat lanjut tuanboleh hubungi support online instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2018, 08:05 PM   #315
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 435
Daria Kasatkina: Jalan sukar ke 10 teratas

Selama lebih dari 30 tahun, sebuah bandar kecil di India Wells dengan populasi hanya 5,000 orang menjadi hub tenis di mana semua selebriti sukan berkumpul setiap bulan Mac.
Pertandingan Kejohanan Indian Wells Grand, yang berlangsung pada 7-18 Mac tahun ini, mempunyai status Mandatory Perdana. Status sedemikian dianggap paling berprestij selepas Grand Slam dan kejohanan terakhir tahun ini.
Bagi syarikat kami, India Wells Masters 2018 adalah acara yang sangat penting seperti Daria Kasatkina, pemain tenis muda yang cemerlang dan duta jenama untuk InstaForex, mengambil bahagian dalam kejohanan itu.
Kami menjangkakan beberapa keputusan hebat dari Daria, kerana dia berjaya menewaskan empat pemain tenis teratas dalam beberapa bulan yang lalu. Walau bagaimanapun, kita tidak dapat membayangkan bahawa dia akan menunjukkan prestasi yang luar biasa itu. Daria telah mengalahkan tiga pemain tenis teratas 15 berturut-turut, membuka jalan untuk perlawanan separuh akhir di mana dia bersaing dengan Venus Williams, legenda dunia tenis dan pemegang 49 gelaran dalam kategori perseorangan.
Atlet Amerika Syarikat, hampir dua kali lebih tua, lebih berpengalaman dan dinilai lebih tinggi daripada Daria, jelas ditentukan untuk memenangi permainan. Pertandingan ini sangat sukar dan menarik. Kasatkina memperoleh kemenangan dengan skor 4: 6, 6: 4, 7: 5. Oleh itu, dia layak untuk final Indian Wells Masters 2018.
Akhir kejohanan menyebabkan sensasi, memandangkan dua bakat sukan muda dan cita-cita. Kami telah banyak menceritakan tentang pencapaian Daria, dan bagi lawannya, pemain berusia 20 tahun, Naomi Osaka Jepun menunjukkan potensinya dalam pertandingan pertama pertandingan mengalahkan bintang tenis Maria Sharapova.
Menariknya, dua hari sebelum kejohanan itu, Daria menyiarkan video di mana dia mengajar Naomi bagaimana untuk memukul tweener, salah satu pukulan tenis yang paling hebat dan sukar. Keupayaan Daria untuk menyerang tweeners telah mengagumkan komuniti sukan global.
Setelah layak ke final India Wells Masters 2018, Daria telah meraih tempat ke-11 dalam penarafan WTA yang bermakna dia adalah No. 11 dalam dunia tenis dan unggulan utama Rusia. Dalam kes kemenangan di final, Daria akan membuatnya menjadi 10 teratas, mencapai tempat ke-9.
Bagaimanapun, Osaka memperoleh kemenangan dalam set straight: 6: 3, 6: 2. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa semangat Kasatkina cukup kuat untuk menahan kegagalan ini dan sebaliknya, ia akan memberi keyakinan dan kekuatan kepadanya untuk kemenangan besar di masa depan. Sementara itu, layak ke final Masters India Wells adalah satu pencapaian hebat yang telah memunculkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah tenis dunia. Terdapat banyak kejohanan di hadapan, dan kami berharap Daria berkilauan dan tidak diragukan lagi kemenangan!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
Selamat maju jaya duta instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump