InstaForex - Company News - Page 56 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 04-12-2018, 09:39 AM   #826
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
boleh tuan., trader boleh explore kabinet klien instaforex.
sy tak pernah lagi dengar ada broker selain dari instaforex menyediakan kabinet pelanggan bagi akaun demo
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2018, 09:39 AM   #827
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
Jika ada akaun demo instaforex,kita boleh login cabinet instaforex
boleh tak guna akaun demo utk cuba langgan pamm atau forex copy instaforex ya tuan?
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2018, 04:16 PM   #828
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 92
Keputusan pusingan tetap peraduan InstaForex di rumuskan



Keputusan telah di rumuskan, dan pemenang ditentukan. Hari ini, kami akan menamakan pemenang One Million Option, Lucky Trader, dan FX-1 Rally contests. Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang, dan mengucapkan semoga berjaya kepada semua peserta lain! Percaya kepada nasib; kejayaan datang kepada mereka yang membuat kesabaran dan usaha gigih!

One Million Option
One Million Option dari InstaForex adalah pertandingan paling popular di kalangan pedagang. Setiap pusingan peserta yang berani bersaing untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik dalam tekun dan bersusah payah. Berikutan keputusan peringkat baru-baru ini, pemenang ternyata menjadi milik Andrey Nikolaevich Dyumin. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan berharap ini bukan kemenangan terakhir dan bukan kemenangan yang tidak disengaja untuknya. Oleh itu, kami menjemput anda untuk menyertai kami dan ingatkan bahawa pusingan seterusnya akan bermula tidak lama lagi - pada 10 Disember 2018 dan akan berakhir pada 14 Disember 2018.

Lucky Trader
Keazaman, kepekaan pada kejayaan, kesungguhan, dan kesabaran adalah kunci kemenangan dan hasil yang sangat baik dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda akan dapat mengatasi pencapaian Oleg Stanislavovich Zharsky, tetapi hari ini, dia adalah orang yang telah mencapai kemenangan gemilang di peringkat tetap pertandingan Lucky Trader. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap dia terus berjaya. Oleh itu, jangan buang peluang untuk menjadi pemenang! Peringkat seterusnya pertandingan akan diadakan dari 10 Disember 2018 hingga 21 Disember 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 Rally telah ditunjukkan oleh Oleg Aleksandrovich Yashchishen. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan minta beliau mengesahkan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Sekiranya anda ingin bertarung dan menarik dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan untuk kepimpinan, dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 7 Disember 2018 hingga 23:59 7 Disember 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11401.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2018, 08:16 PM   #829
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
boleh tak guna akaun demo utk cuba langgan pamm atau forex copy instaforex ya tuan?
lebih baik guna akaun bonus tanpa deposit 1500usd, tuan.

akaun demo hanya untuk explore sahaja kabinet klien
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2018, 10:09 PM   #830
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
Keputusan pusingan tetap peraduan InstaForex di rumuskan



Keputusan telah di rumuskan, dan pemenang ditentukan. Hari ini, kami akan menamakan pemenang One Million Option, Lucky Trader, dan FX-1 Rally contests. Kami gembira mengucapkan tahniah kepada pemenang, dan mengucapkan semoga berjaya kepada semua peserta lain! Percaya kepada nasib; kejayaan datang kepada mereka yang membuat kesabaran dan usaha gigih!

One Million Option
One Million Option dari InstaForex adalah pertandingan paling popular di kalangan pedagang. Setiap pusingan peserta yang berani bersaing untuk mendapatkan gelaran pedagang pilihan terbaik dalam tekun dan bersusah payah. Berikutan keputusan peringkat baru-baru ini, pemenang ternyata menjadi milik Andrey Nikolaevich Dyumin. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan berharap ini bukan kemenangan terakhir dan bukan kemenangan yang tidak disengaja untuknya. Oleh itu, kami menjemput anda untuk menyertai kami dan ingatkan bahawa pusingan seterusnya akan bermula tidak lama lagi - pada 10 Disember 2018 dan akan berakhir pada 14 Disember 2018.

Lucky Trader
Keazaman, kepekaan pada kejayaan, kesungguhan, dan kesabaran adalah kunci kemenangan dan hasil yang sangat baik dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin anda akan dapat mengatasi pencapaian Oleg Stanislavovich Zharsky, tetapi hari ini, dia adalah orang yang telah mencapai kemenangan gemilang di peringkat tetap pertandingan Lucky Trader. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap dia terus berjaya. Oleh itu, jangan buang peluang untuk menjadi pemenang! Peringkat seterusnya pertandingan akan diadakan dari 10 Disember 2018 hingga 21 Disember 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 Rally telah ditunjukkan oleh Oleg Aleksandrovich Yashchishen. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan minta beliau mengesahkan reputasi pedagang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Sekiranya anda ingin bertarung dan menarik dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan untuk kepimpinan, dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 7 Disember 2018 hingga 23:59 7 Disember 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11401.html
Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
Peluang masih terbuka utk sertai contest dr instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2018, 08:55 AM   #831
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
Peluang masih terbuka utk sertai contest dr instaforex
pertandingan mingguan pun ada di instaforex ni kan tuan?
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2018, 08:56 AM   #832
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
lebih baik guna akaun bonus tanpa deposit 1500usd, tuan.

akaun demo hanya untuk explore sahaja kabinet klien
betul tu tuan, rasanya lebih bagus begitu, ada juga peluang jana keuntungan dengan instaforex nanti
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2018, 11:39 AM   #833
InstaForex Shah Alam
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 77
PASARAN AKAN DITUTUP PADA HARI RABU UNTUK MENGHORMATI GEORGE H.W. BUSH



Sila ambil perhatian bahawa disebabkan kematian bekas Presiden AS George H.W. Bush yang tidak dijangka, Amerika Syarikat telah mengumumkan pada 5 Disember sebagai hari berkabung negara. Oleh itu, beberapa instrumen perdagangan tidak akan tersedia pada 05.12.2018. Antara instrumen perdagangan seperti CFD pada saham AS dan indeks saham AS.

https://www.instaforex.com/company_news/11421.html
__________________
PR Manager
http://instaforex.com/ms/
http://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php
InstaForex Shah Alam is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2018, 04:08 PM   #834
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
betul tu tuan, rasanya lebih bagus begitu, ada juga peluang jana keuntungan dengan instaforex nanti
ada banyak cara nak menjaba keuntungan di instaforex. yang penting trader membaca segala info di laman web rasmi instaforex.com
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2018, 10:01 PM   #835
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
ada banyak cara nak menjaba keuntungan di instaforex. yang penting trader membaca segala info di laman web rasmi instaforex.com
Broker instaforex antara broker terbaik dlm membantu trader
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 10:06 AM   #836
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
Broker instaforex antara broker terbaik dlm membantu trader
sy nampak instaforex banyak menyediakan kemudahan2 kepada pelanggan mereka, jauh lebih banyak dari broker2 lain
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 10:07 AM   #837
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
ada banyak cara nak menjaba keuntungan di instaforex. yang penting trader membaca segala info di laman web rasmi instaforex.com
sekarang ni dah mudah nak menjana keuntungan di instaforex biar pun kita tidak mahir untuk trade sendiri
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 08:22 PM   #838
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 414
sekarang ni dah mudah nak menjana keuntungan di instaforex biar pun kita tidak mahir untuk trade sendiri
betul tuan, trader boleh aktifkan instaforex PAMM atau forexcopy sahaja
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 06:46 AM   #839
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 433
betul tuan, trader boleh aktifkan instaforex PAMM atau forexcopy sahaja
Bagaimana bentuk pemilihan dlm memilih manager forexcopy instaforex mengikut cadangan tuan
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 09:06 AM   #840
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 374
betul tuan, trader boleh aktifkan instaforex PAMM atau forexcopy sahaja
konsep pendapatan pasif di instaforex boleh dicuba oleh sesiapa yg berminat menambah pendapatan
|||||| is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump