Full settlement letter, tak semua bank terima? - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Full settlement letter, tak semua bank terima?

Reply
 
Thread Tools
Old 16-11-2019, 10:24 AM   #16
channy89
Junior Member
 
channy89's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 15
yeke. tapi rasanya kalau rekod bersih ni senang je nk lulus
Kalau rekod bersih memang akan lulus, cuma makan masa jela. Tu yg aku saran mintak kat yir.. ikut pengalaman aku 2 hari dah lulus.

Last edited by channy89; 19-11-2019 at 11:55 AM..
channy89 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2019, 10:24 AM   #17
channy89
Junior Member
 
channy89's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 15
Banyak sangat problem tu yang Tak lepas. Loan under yir senang lagi tak strict macam bank sbb dia tolak dari gaji je. Tapi utk gov sector je la
Dia ada jugak credit scoring tapi mudah - mudahan senang lulus.

Last edited by channy89; 20-11-2019 at 04:36 PM..
channy89 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2019, 10:25 AM   #18
channy89
Junior Member
 
channy89's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 15
bergantung berapa bnyk loan di adah apply jugak
Maybe dia dah apply loan banyak kut
channy89 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 03:22 PM   #19
ida_yan
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 11
Kalau nak guna cepat, better Cari loan company yang trusted
susah nak caya la loan skang, nasib buruk kena tipu

Last edited by ida_yan; 19-11-2019 at 03:46 PM..
ida_yan is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 03:25 PM   #20
ida_yan
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 11
Kalau rekod bersih memang akan lulus, cuma makan masa jela
betul tu kalau bank makan masa sikit tpi selamat
ida_yan is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 03:26 PM   #21
ida_yan
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 11
Nak cepat boleh apply Kat yayasan ihsan rakyat
ni bukan scam ke? sbb mcm pernah baca la

Last edited by ida_yan; 19-11-2019 at 03:47 PM..
ida_yan is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2019, 03:53 PM   #22
wan008
Junior Member
 
wan008's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 10
susah nak caya la loan skang, nasib buruk kena tipu
Tgk loan yg ade website sah. Contohnya yir yg mcm member suggest ni. Kat situ ada no telefon dsb, boleh buat appointment tgk ok ke tak. Ni website dia https://yir.com.my/
wan008 is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2019, 03:54 PM   #23
wan008
Junior Member
 
wan008's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 10
betul tu kalau bank makan masa sikit tpi selamat
Tu la ramai yg tak lepas sbnarnye loan bank ni, kena ada orang dalam baru senang. Sbb tu wujudnya loan selain bank.
wan008 is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2019, 03:57 PM   #24
wan008
Junior Member
 
wan008's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 10
ni bukan scam ke? sbb mcm pernah baca la
Ni mesti ejen kan, aku pun pernah kena dgn ejen tapi time tu buat loan lain, dia cakap ada caj pendahuluan tapi bila call cs kata tak ada dalam agreement.
wan008 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump