InstaForex - Company News - Page 66 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 24-01-2019, 09:43 PM   #976
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 428
sy pun dah beralih menggunakan akaun instaforex 5 decimal, lebih menarik berbanding 4 decimal
Sy lebih selesa dgn 4 decimal instaforex,sy risaukan jika berlaku floating
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2019, 11:23 PM   #977
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 408
sy pun dah beralih menggunakan akaun instaforex 5 decimal, lebih menarik berbanding 4 decimal
benar tuan , cuma nilai spread di 5 decimal akan kelihatan 30pip tapi sama saja nilai dengan 3 pip di 4 decimal
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2019, 11:05 AM   #978
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 91
Keputusan pertandingan InstaForex telah diumumkan



Laporan bagi keputusan pertandingan, dan para pemenang telah ditentukan. Hari ini, kami akan menyenaraikan nama pemenang bagi empat pertandingan berikut dari InstaForex: FX-1 Rally, InstaForex Sniper, InstaForex Great Race, dan Real Scalping. Kami amat berbesar hati untuk mengucapkan tahniah kepada para pemenang dan mengucapkan semoga berjaya kepada semua peserta lain!

FX-1 Rally

Prestasi terbaik semasa peringkat tetap FX-1 Rally telah ditunjukkan oleh pedagang dari Argentina, Roberto Reinaldo Steinmetz. Kami ingin mengucapkan tahniah kepada para pemenang dan meminta beliau mengekalkan prestasi perdagangan terbaik di peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Sekiranya anda bersedia untuk berhadapan dengan perjuangan yang sukar dan mahu membuktikan diri anda dalam pertandingan ini, maka anda dialu-alukan untuk memulakan peringkat FX-1 Rally dengan kerap! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 18 Januari 2019 hingga 23:59 18 Januari 2019.

InstaForex Sniper

Nasib berpihak kepada pedagang paling cepat dan paling pantas dalam pertandingan Sniper InstaForex. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, seorang pedagang dari Belarus, Dmitry Leonidovich Margulevich,telah berjaya dinobatkan sebagai pemenang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan meminta beliau mengekalkan kejayaanya. OLeh itu, daftar dan sertai kami! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 28 Januari 2019 hingga 1 Februari 2019.

InstaForex Great Race

Oleg Stanislavovich Zharsky menjadi pemenang peringkat tetap InstaForex Great Race 2018. Kami sangat berbesar hati untuk mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain turut menyertai kami, kerana ini merupakan perlumbaan jangka panjang, dimana anugerah ini cukup untuk semua pedagang!

Real Scalping

Kemahiran tindak balas yang sangat mengagumkan, perhatian, rasa ingin tahu, dan motivasi untuk pembelajaran diperlukan untuk menyertai pertandingan Real Scalping. Sekiranya anda berusaha mencapai hasil yang positif, anda perlu bersabar dan bersungguh-sungguh, serta menjalankan latihan secara berterusan. Kali ini, seorang pedagang dari Pakistan, WargarHussain, telah menjadi pedagang terbaik. InstaForex ingin mengucapkan tahniah kepada para pemenang dan menjemput para pedagang untuk menyertai peluang bersaing dan pemenang di peringkat seterusnya pertandingan ini,akan bermula pada 4 Februari 2019 dan akan berakhir pada 28 Februari 2019.

Sumber: https://www.instaforex.com/ms/company_news/11531.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2019, 03:25 PM   #979
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 428
benar tuan , cuma nilai spread di 5 decimal akan kelihatan 30pip tapi sama saja nilai dengan 3 pip di 4 decimal
Tetapi nilai dollarnya berbeza kan tuan,jika 4 decimal instaforex float 10usd,5 decimal sudah 100usd
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2019, 06:37 PM   #980
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 91
server2 untuk pertandingan di instaforex ni menggunakan 4 deci atau 5 deci tuan?
4 decimal encik untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan pertandingan instaforex encik boleh email ke bahagian tournament@instaforex.com
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2019, 07:30 PM   #981
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 408
Tetapi nilai dollarnya berbeza kan tuan,jika 4 decimal instaforex float 10usd,5 decimal sudah 100usd
tidak tuan, sama saja jika float. yang beza cuma jika di server 4 decimal, untuk dptkan 10pips profit, set kan 10pip tapi di server 5 decimal setkan 100point
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2019, 10:14 AM   #982
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 360
tidak tuan, sama saja jika float. yang beza cuma jika di server 4 decimal, untuk dptkan 10pips profit, set kan 10pip tapi di server 5 decimal setkan 100point
sy dah lama tak guna akaun 4 deci di instaforex ni, harap2 server cent juga akan upgrade ke 5 deci
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2019, 10:16 AM   #983
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 360
Tetapi nilai dollarnya berbeza kan tuan,jika 4 decimal instaforex float 10usd,5 decimal sudah 100usd
nampak lain nilai dollar dalam akaun instaforex tu sebab kalau 5 deci akan ada sen2 sekali nanti
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2019, 09:58 PM   #984
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 428
tidak tuan, sama saja jika float. yang beza cuma jika di server 4 decimal, untuk dptkan 10pips profit, set kan 10pip tapi di server 5 decimal setkan 100point
Dgn lot 1 jika sy sell dr 1.1422 di instaforex contohnya utk 4 decimal tp price berubah hingga 1.433 jd sy akan float -10usd,jika 5 deci 1.4220 ke 1.4330 bukan -100usd ke tuan
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2019, 11:07 PM   #985
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 408
Dgn lot 1 jika sy sell dr 1.1422 di instaforex contohnya utk 4 decimal tp price berubah hingga 1.433 jd sy akan float -10usd,jika 5 deci 1.4220 ke 1.4330 bukan -100usd ke tuan
tidak tuan, float sama seperti di akaun standard 10usd juga , cuma harga akan bergerak dalam point bukan pips
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2019, 07:35 AM   #986
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 428
tidak tuan, float sama seperti di akaun standard 10usd juga , cuma harga akan bergerak dalam point bukan pips
Macam tu tiada perbezaan la ye mt4 dan mt5 instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2019, 09:32 AM   #987
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 360
Macam tu tiada perbezaan la ye mt4 dan mt5 instaforex
tapi rasanya macam akaun mt5 ni tak boleh guna untuk pamm atau forexcopy instaforex
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2019, 09:35 AM   #988
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 360
tidak tuan, float sama seperti di akaun standard 10usd juga , cuma harga akan bergerak dalam point bukan pips
laju sikit sy tengok pergerakan dalam akaun instaforex yg menggunakan 5 deci sebab menggunakan point
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2019, 01:32 AM   #989
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 408
tapi rasanya macam akaun mt5 ni tak boleh guna untuk pamm atau forexcopy instaforex
betul tuan. setakat ini hanya untuk berdagang seperti biasa sahaja
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2019, 09:37 AM   #990
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 360
betul tuan. setakat ini hanya untuk berdagang seperti biasa sahaja
mungkin instaforex boleh mempelbagaikan lagi perkhidmatan untuk pengguna metaquotes5 untuk menarik perhatian para pelanggan
|||||| is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump