InstaForex - Company News - Page 68 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 04-02-2019, 09:16 AM   #1006
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
Sukan tempatan kurang liputan pula nti,berbanding motogp dgn penambahan litar dithailand dan pasukan dr petronas yg baru shj dilancarkan pd tahun ini.memang berbaloi instaforex jika sponsor
pasukan2 tempatan seperti petronas mungkin sesuai untuk instaforex taja
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2019, 07:22 PM   #1007
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
dah boleh mula cuba2 menggunakan terminal mt5 dari instaforex la kan
jom cuba sekarang mt5 . info lanjut di instaforex.com
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2019, 11:17 PM   #1008
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
pasukan2 tempatan seperti petronas mungkin sesuai untuk instaforex taja
Macam mana utk salurkan pendapat pd instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2019, 06:29 PM   #1009
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
jom cuba sekarang mt5 . info lanjut di instaforex.com
Jika menggunakan aplikasi mt5 android mcm mana pula tuan,tak jumpa server instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2019, 09:35 PM   #1010
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
Jika menggunakan aplikasi mt5 android mcm mana pula tuan,tak jumpa server instaforex
buat masa ini mt5 instaforex ada untuk desktop pc. dapatkan di instaforex.com
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 05:55 PM   #1011
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
buat masa ini mt5 instaforex ada untuk desktop pc. dapatkan di instaforex.com
Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2019, 11:04 PM   #1012
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex
tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2019, 10:11 AM   #1013
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
Nampaknya trader yg tiada pc tidak dpt mencuba trade menggunakan mt5 instaforex
sy berharap mt5 akan mendapat lebih sokongan dari instaforex supaya mudah bagi pedagang2 nanti beralih
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2019, 10:12 AM   #1014
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex
sekarang ni online support instaforex boleh berbahasa melayu, mudah pelanggan tempatan mendapatkan bantuan
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2019, 10:40 AM   #1015
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 91
InstaForex dan HKm Zvolen menyasarkan untuk menyatakan kepimpinan



InstaForex berhati-hati mengawasi perkembangan dalam kejohanan liga Slovakia, salah satu kejohanan hoki ais prestij di Eropah. Alasan kepentingan istimewa itu ialah penyertaan HKm Zvolen kerana syarikat kami telah menjadi penaja kelab teratas hoki ais ini selama bertahun-tahun.
Pada masa ini, HKm Zvolen memimpin dalam kejohanan itu, mempunyai prospek yang cerah untuk kemenangan dalam kedudukan keseluruhan. Walaupun Liga Slovakia Tipsport lebih daripada separuh jalan, pemain perlu terus maju. Sesungguhnya, lebih mudah untuk memenangi perlawanan pertama daripada memastikan kepimpinan seseorang sehingga wisel pengadil penamat dalam perlawanan akhir. Sekarang pasukan dari Zvolen menghadapi cabaran yang sukar. Kedua-dua pemain dan jurulatih mereka perlu memastikan mereka mempunyai tenaga yang cukup sehingga akhir kejohanan tetapi tidak berpuas hati dengan kejayaan mereka. Wira kita memerlukan minda dan semangat yang sihat untuk memperoleh sekurang-kurangnya angka yang sama sebagai pesaing utama mereka.
InstaForex dan para pelanggannya berkongsi pengalaman serupa yang terlalu mudah untuk diberikan kepada percubaan dan dikelirukan dengan kejayaan awal. Perkara penting yang penting adalah untuk memberi fokus, sabar, dan tenang. Kami tahu bahawa setiap kejayaan, termasuk kewangan, bergantung pada kerja keras, tekad, kesabaran, dan cita-cita. Jadi, orang-orang dari pasukan Zvolen dan peniaga InstaForex mempunyai banyak persamaan. Mereka adalah pelindung tinggi, bertujuan untuk membangun dan mencapai lebih banyak.
Mari kita mengucapkan semoga maju jaya untuk pasukan hoki Zvolen kami dan semua pedagang InstaForex yang berkongsi perjalanan yang sama untuk berjaya!

Maklumat lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11594.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2019, 02:42 PM   #1016
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
tuan boleh bertanya kepada online support instaforex utnuk mengetahui lebih lanjut cara berdagang forex menggunakan mt5 instaforex
Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2019, 10:40 PM   #1017
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex
tuan dah cuba cari soalan FAQ di instaforex.com . kebiasaannya sorang lazim ditanya ada dibahagian tersebut
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 09:39 AM   #1018
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
tuan dah cuba cari soalan FAQ di instaforex.com . kebiasaannya sorang lazim ditanya ada dibahagian tersebut
bagi sy lebih senang kalau kita bercakap terus dengan online support instaforex
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 09:41 AM   #1019
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
Harap tuan dpt tlg tanyakan kepada online support instaforex
bagus rakan2 instaforex saling bantu membantu bila ada mesalah
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 07:21 PM   #1020
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 91
Macam mana utk salurkan pendapat pd instaforex
encik boleh email ke bahagian support@instaforex.com sekiranya encik mempunyai pendapat yang ingin encik ajukan.
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump