rangkaian umobile bermasalah? - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

rangkaian umobile bermasalah?

Reply
 
Thread Tools
Old 27-12-2019, 02:52 PM   #16
Kaka Azra
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 19
aku igt aku sorg jer pasan mende ni. kan dedua telco ni memang award open signal
Mestilah champion boss sbb telco lain semua mcm taik line mcm apa tah haha
Kaka Azra is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2019, 02:53 PM   #17
Kaka Azra
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 19
a'ah bro betul ler tu cakap ko. Org tahu komplen je mslh yg sehari dua. Tapi TT tu mslh 3 tahun tu mmg patut la komplen
contoh mcm umobile dari dulu saya nampak ada org complain wakakaka
Kaka Azra is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2019, 03:32 PM   #18
zandra
Junior Member
 
zandra's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 69
contoh mcm umobile dari dulu saya nampak ada org complain wakakaka
org complain kerana servis internet mereka berikan tidak okay. Sama saja mana-mana telco. Pilih yang terbaik mcm servis dari celcom
zandra is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump