Celcom plan paling murah? - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Celcom plan paling murah?

Reply
 
Thread Tools
Old 10-10-2019, 11:58 AM   #1
vicobing
Junior Member
 
vicobing's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 39
Celcom plan paling murah?

Sekarang ni Celcom offer postpaid plan paling murah serendah RM28 dah boleh dpt unlimited internet. Ada lagi ke other telco yang bagi plan berbaloi mcm celcom?
vicobing is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2019, 01:08 AM   #2
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
i rasa pelan celcom yg paling berbaloi. umobile pun ada tapi line tu teruk
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2019, 01:09 AM   #3
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
jugalah, i rasa celcom punya line ok. boleh main online game dan tengok video.
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2019, 07:10 AM   #4
Warda E
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 12
Talking

Sekarang ni Celcom offer postpaid plan paling murah serendah RM28 dah boleh dpt unlimited internet. Ada lagi ke other telco yang bagi plan berbaloi mcm celcom?
So far telco lain mmg xleh lawan celcom sbb xp lite ni yg paling murah. Tapi cukup ke 1gb nak bertahan sebulan tpi unlimited calls dh kira berbaloi dh.
Warda E is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2019, 07:12 AM   #5
Muthusamy
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 17
Plan xp lite ni aku dengar boleh je pair dgn pass yg provided. Ada 2 pass, M and L.
Muthusamy is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2019, 12:54 AM   #6
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
betulah, boleh tambah rm10 bagi M pass atau RM30 bagi L pass
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2019, 07:04 AM   #7
Amylin
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 10
Red face

betulah, boleh tambah rm10 bagi M pass atau RM30 bagi L pass
Murah jugak xp lite ni. Dua2 pass dpt free 3gb video walla pulak tu.
Amylin is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2019, 07:08 AM   #8
Taufik
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Thumbs up

Murah jugak xp lite ni. Dua2 pass dpt free 3gb video walla pulak tu.
Aku dengar birthday rewards xp lite yg cun. Banyak gb jugak free on birthday. Plan ni flexible sebab boleh pair je mana2 pass bila kita nak bnyk gb.
Taufik is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2019, 01:05 PM   #9
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
Aku dengar birthday rewards xp lite yg cun. Banyak gb jugak free on birthday. Plan ni flexible sebab boleh pair je mana2 pass bila kita nak bnyk gb.
i rassa pelan ni harga ok saje. Kalau yg tambah duit ke M atau L pass
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2019, 01:06 PM   #10
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
Murah jugak xp lite ni. Dua2 pass dpt free 3gb video walla pulak tu.
tapi duit tambah juga. digi pun sama harga, selepas tambah duit dgn celcom pelan
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2019, 12:09 AM   #11
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
ok la. i suka yg tu boleh tambah pass punya
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2019, 12:10 AM   #12
fatimah1234
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
betul. m yg rm10 L yg rm30 saje. tambah apa-apa yg anda suka.
fatimah1234 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2019, 10:01 AM   #13
IcyBaby
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 26
i rasa pelan celcom yg paling berbaloi. umobile pun ada tapi line tu teruk
Line umobile teruk ke? Ku x pernah guna tapi nampak harganya mcm murah, belum tengok feedback dr pengguna2nya lagi.
IcyBaby is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2019, 10:02 AM   #14
IcyBaby
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 26
So far telco lain mmg xleh lawan celcom sbb xp lite ni yg paling murah. Tapi cukup ke 1gb nak bertahan sebulan tpi unlimited calls dh kira berbaloi dh.
1GB hanya dpt tahan utk mrk yg buat phonecall saje tanpa guna utk benda mcm FB atau Insta, setakat mau load gambar2 je sudah makan byk data, x kira lagi mau tengok video...
IcyBaby is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2019, 10:26 AM   #15
NemesisKong
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 17
betulah, boleh tambah rm10 bagi M pass atau RM30 bagi L pass
Boleh ambil kedua2 pass sekali ke x? Aku pengguna data yg byk hahaha
NemesisKong is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump