InstaForex - Company News - Page 50 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 30-10-2018, 10:42 AM   #736
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
setiap bonus juga ada syarat2 leverage yang di benarkan . jadi trader kena alert.
setiap bonus ada kelebihan masing2. Kena fahami dan sesuaikan dgn strategi yg nk digunakan dengan akaun Instaforex kita nanti
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 30-10-2018, 10:11 PM   #737
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
setiap bonus ada kelebihan masing2. Kena fahami dan sesuaikan dgn strategi yg nk digunakan dengan akaun Instaforex kita nanti
setakat ini bonus paling selamat adalah instaforex 30% dengan leverage paling tinggi 1:1000
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 30-10-2018, 10:28 PM   #738
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
betul tuan, bukan semua org hafal segala terma dan syarat yg ada di Instaforex ni, kena saling2 mengingatkan
Utk memahami terma dan syarat perlu penelitian terutama dlm bonus instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2018, 10:13 AM   #739
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
Utk memahami terma dan syarat perlu penelitian terutama dlm bonus instaforex
betul tu tuan, dalam apa2 keadaan pun mesti fahami sepenuhnya apa yg telah ditetapkan oleh pihak Instaforex bagi mengelakan sebarang kekeliruan nanti
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2018, 10:14 AM   #740
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
setakat ini bonus paling selamat adalah instaforex 30% dengan leverage paling tinggi 1:1000
kalau bonus2 lain di Instaforex ni leverage boleh guna tak 1:1000 mcm bonus 30% ni?
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2018, 11:45 PM   #741
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
kalau bonus2 lain di Instaforex ni leverage boleh guna tak 1:1000 mcm bonus 30% ni?
setiap bonus menawarkan leverage yang berbeza dan stop out level juga berbeza
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 06:23 AM   #742
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
setiap bonus menawarkan leverage yang berbeza dan stop out level juga berbeza
Jika tidak mahu pening memikirkan terma dan syarat bonus,depo ke akaun instaforex seperti biasa dan tidak claim bonus
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 11:28 AM   #743
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 91
Tiga skor pertandingan InstaForex interim di rumuskan



Tiga lagi skor peringkat interim pertandingan InstaForex dirumuskan. Kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin nasib baik kepada peserta lain dalam pertandingan seterusnya.

Instaforex Sniper
Pedagang yang paling pantas dan paling tepat biasanya menang di InstaForex Sniper. Kali ini, Artem Permyakov terbukti menjadi seorang peniaga. Beliau mengalahkan peserta lain dan menjaringkan kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan bersukacita atas pencapaiannya. Anda juga boleh mendapat kejayaan dan berjaya. Kami mengingatkan anda bahawa tahap seterusnya InstaForex Sniper berjalan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Ia mengumpulkan sejumlah besar peserta yang berminat menghadapi cabaran. Optimis sejati bersaing untuk tajuk peniaga pilihan terbaik. Kami gembira untuk mengumumkan nama pemenang bertuah. Tatyana Zyablova meraih kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan mengingatkan bahawa pertandingan opsyen One Million Option seterusnya akan diadakan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

FX-1 Rally
Mohammad Razibul Hossain dari Bangladesh mempamerkan hasil terbaik pada peringkat terkini pertandingan FX-1 Rally. Kami membongkar pemenang dan memintanya untuk mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan sihat, anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam Rali FX-1. Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 November 2018 hingga 23:59 2 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11321.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 05:14 PM   #744
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
Tiga skor pertandingan InstaForex interim di rumuskan



Tiga lagi skor peringkat interim pertandingan InstaForex dirumuskan. Kami bersedia untuk mengumumkan nama-nama pemenang dalam pertandingan InstaForex Sniper, One Million Option, dan FX-1 Rally. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin nasib baik kepada peserta lain dalam pertandingan seterusnya.

Instaforex Sniper
Pedagang yang paling pantas dan paling tepat biasanya menang di InstaForex Sniper. Kali ini, Artem Permyakov terbukti menjadi seorang peniaga. Beliau mengalahkan peserta lain dan menjaringkan kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan bersukacita atas pencapaiannya. Anda juga boleh mendapat kejayaan dan berjaya. Kami mengingatkan anda bahawa tahap seterusnya InstaForex Sniper berjalan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

One Million Option
One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Ia mengumpulkan sejumlah besar peserta yang berminat menghadapi cabaran. Optimis sejati bersaing untuk tajuk peniaga pilihan terbaik. Kami gembira untuk mengumumkan nama pemenang bertuah. Tatyana Zyablova meraih kemenangan. Kami mengucapkan tahniah kepadanya dan mengingatkan bahawa pertandingan opsyen One Million Option seterusnya akan diadakan dari 5 November, 2018 hingga 9 November 2018.

FX-1 Rally
Mohammad Razibul Hossain dari Bangladesh mempamerkan hasil terbaik pada peringkat terkini pertandingan FX-1 Rally. Kami membongkar pemenang dan memintanya untuk mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Jika anda tidak takut dengan pertembungan tegang dan persaingan sihat, anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam Rali FX-1. Anda boleh mendaftar dan menyertai pertandingan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 2 November 2018 hingga 23:59 2 November 2018.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11321.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
tahniah diucapkan kepada semua pemenang pertandingan Instaforex ini.
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 05:16 PM   #745
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
Jika tidak mahu pening memikirkan terma dan syarat bonus,depo ke akaun instaforex seperti biasa dan tidak claim bonus
betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 08:14 PM   #746
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll
Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 08:41 PM   #747
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 409
betul tu tuan, bg sy bonus ni tak penting sangat, yg penting adalah servis2 lain yg ditawarkan oleh Instaforex seperti withdrawal dll
bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 10:44 AM   #748
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
Memang menjadi keutamaan instaforex memperkemaskan lg proses wd
paling penting bagi seorang trader adalah urusan withdrawal. Instaforex jika boleh buat instant withdrawal mesti lebih menarik nanti
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 10:45 AM   #749
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 363
bonus boleh digunakan utuk kuatkan margin .. bukan untuk tambah lot .. bahaya
camne tu maksud nak kuatkan margin akaun Instaforex kita tu ya tuan?
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2018, 06:39 AM   #750
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 429
paling penting bagi seorang trader adalah urusan withdrawal. Instaforex jika boleh buat instant withdrawal mesti lebih menarik nanti
Betul tuan,jika ada ada wallet akaun instaforex pun menarik juga.tiadalah overtrade nanti
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump