InstaForex - Company News - Page 58 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 13-12-2018, 11:31 AM   #856
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 427
live support chat di laman web utama instaforex pun dah ada bahasa malaysia sekarang tuan
Menunjukkan instaforex mempunyai client pelbagai negara
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2018, 10:24 PM   #857
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 427
penting bagi para traders memahami peraturan2 yg ada di instaforex supaya boleh disesuaikan dengan strategi mereka
Perlu meneliti sebelum claim bonus dr instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2018, 11:56 PM   #858
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 408
Menunjukkan instaforex mempunyai client pelbagai negara
jom sertai pertandingan akaun demo instaforex. dapatkan senarai pertandingan di instaforex.com
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2018, 09:12 AM   #859
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 357
Perlu meneliti sebelum claim bonus dr instaforex
betul tuan, tak susah nak memahami terma dan syarat yg ditetapkan kerana instaforex menyediakan pelbagai pilihan bahasa
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2018, 09:13 AM   #860
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 357
instaforex ada mengenakan beberapa syarat untuk scalping dan new trade. info lanjut di laman web rasmi instaforex.com
tiada mesalah untuk trade scalping atau news di instaforex asalkan kita mematuhi peraturan dan syarat yg telah ditetapkan
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2018, 08:54 PM   #861
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 427
tiada mesalah untuk trade scalping atau news di instaforex asalkan kita mematuhi peraturan dan syarat yg telah ditetapkan
Apa syarat instaforex tersebut tuan...
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2018, 11:54 PM   #862
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 408
Apa syarat instaforex tersebut tuan...
trade perlu close order selepas 5 minit tapi boleh sahaja close bawah 5 minit .. jangan kerap sangat. nanti akaun kena beku
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2018, 03:34 PM   #863
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 357
trade perlu close order selepas 5 minit tapi boleh sahaja close bawah 5 minit .. jangan kerap sangat. nanti akaun kena beku
maksudnya instaforex bukan melarang tapi tidak menggalakkan la tu. Baru sy faham tuan..
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2018, 03:35 PM   #864
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 357
Perlu meneliti sebelum claim bonus dr instaforex
sy cadangkan pelanggan instaforex ambil bonus 30% sahaja dan gabungkannya dengan bonus kelab sekali jika perlu
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2018, 11:36 PM   #865
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 408
sy cadangkan pelanggan instaforex ambil bonus 30% sahaja dan gabungkannya dengan bonus kelab sekali jika perlu
untuk jadi ahli kelab instaforex, daftar di pejabat perwakilan instaforex di negeri masing masing
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2018, 07:30 AM   #866
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 427
trade perlu close order selepas 5 minit tapi boleh sahaja close bawah 5 minit .. jangan kerap sangat. nanti akaun kena beku
Nampaknya instaforex masih ada sifat toleransi disitu
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2018, 11:19 AM   #867
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 357
Nampaknya instaforex masih ada sifat toleransi disitu
boleh di bawa berbincang instaforex ni, kalau tak melanggar sebarang syarat insyaAllah ok je
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2018, 11:20 AM   #868
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 357
untuk jadi ahli kelab instaforex, daftar di pejabat perwakilan instaforex di negeri masing masing
daftar di pejbat perwakilan berdekatan boleh dapat kad terus, kalau dari kabinet pelanggan instaforex kena tunggu di pos
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2018, 04:19 PM   #869
InstaForex Shah Alam
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 77
PASUKAN INSTAFOREX LOPRAIS DI LALUAN KE DAKAR 2019

Rali Dakar 2019 akan bermula dalam beberapa minggu. Aleš Loprais, pelayar Sepanyolnya, Ferran Marco Alcayna, dan ketua mekanik Petr Pokora akan mengadakan serbuan pada 6 Januari di Lima. Pasukan perlumbaan perlu melalui 10 peringkat dalam kategori trak.

Pasukan itu telah memperhalusi Tatra mereka di bengkel di bandar Frenštát pod Radhoštěm sehingga berlepas. Akhirnya, Pasukan InstaForex Loprais pergi ke Le Havre, Perancis, untuk mengatur beberapa formaliti pentadbiran. Di sana, mereka akan memulakan kapal untuk berlayar ke Peru.

"Sekiranya kami diberi satu minggu lagi untuk persiapan, kami akan terus bekerja di dalam kereta kerana ada yang perlu dilakukan. Pembangunan perlumbaan Tatra kami adalah rutin harian kami dan ia adalah proses jangka panjang. Walaupun armada kami menuju ke Amerika, saya telah berpindah ke Dubai untuk berlatih di bukit pasir hingga akhir bulan sebagai penganjur Rali Dakar menjanjikan kira-kira 70 peratus pasir. "

Aleš Loprais memulakan kerjaya Dakar pada tahun 2006 sebagai pelayar untuk bapa saudaranya yang terkenal. Sejak itu, Aleš tidak terlepas perhimpunan tunggal. Pada keseluruhannya, beliau telah mengambil bahagian dalam 12 perlumbaan Dakar, memenangi 9 peringkat, dan selesai 5 kali dalam keseluruhan 10 peringkat. Pada awal Januari, trak Tatra dari InstaForex Loprais Team yang mempunyai nombor 507 akan menghadapi cabaran perlumbaan.



https://www.instaforex.com/company_news/11456.html
__________________
PR Manager
http://instaforex.com/ms/
http://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php
InstaForex Shah Alam is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2018, 11:45 PM   #870
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 427
daftar di pejbat perwakilan berdekatan boleh dapat kad terus, kalau dari kabinet pelanggan instaforex kena tunggu di pos
Sungguh mudah utk menjadi ahli instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump