Talian Digi memang masalah - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Talian Digi memang masalah

Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-2019, 11:35 PM   #16
Amylin
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 10
Betul tu. Bulan2 byr rm38 je tak pun rm58. Duk tukar2 hrga tu je sebab boleh tambah pass bila nak data lebih sikit. Tambah pass pun dpt 3gb free video walla lgi.
Bulan2 byr hrga yg x fixed okay laa drpd byr hrga sama je even guna data internet sikit je. Dulu guna umobile yg p99 mmg kena byr rm99 even guna x hbis pun data tu. Membazir laa jgk.
Amylin is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 07:58 AM   #17
Muthusamy
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 17
Unlimited calls pun dpt yg basic ni. Plan yg xp lite ni bagus jgk sbb boleh pair pass dlm satu plan. Ada dua pass, M & L.
Bagus jgk ada plan siap ada dua pass lgi so x payah susah2 nak tambah data.
Muthusamy is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 08:02 AM   #18
Taufik
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
1GB nak buat apa boss? aku ni kaki layan drama mesti quota kena unlimited adoi
Nak guna yg unlimited kena byr mahal sikit laa tambah rm30. Kalau plan lain yg umobile ke maxis pun still beratus jgk kena byr.
Taufik is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 08:06 AM   #19
Loga a/l Muthu
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Betul tu. Bulan2 byr rm38 je tak pun rm58. Duk tukar2 hrga tu je sebab boleh tambah pass bila nak data lebih sikit. Tambah pass pun dpt 3gb free video walla lgi.

Kan. Tak ada la kena byr bnyk sngt tiap2 bulan. Ikut brapa bnyk yg guna je so amik pass M or L yg sesuai dgn kita punya internet usage.
Loga a/l Muthu is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 08:10 AM   #20
Fin167
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 8
Kan. Tak ada la kena byr bnyk sngt tiap2 bulan. Ikut brapa bnyk yg guna je so amik pass M or L yg sesuai dgn kita punya internet usage.
Flexible dan berpatutan sbb telco lain hrga mmg mahal2 plan semua nak2 yg dpt free unlimited internet mcm ni. Dah laa hrga brg pun semua mahal sekarang.
Fin167 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump