pusat jagaan anak anak yatim - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

pusat jagaan anak anak yatim

Reply
 
Thread Tools
Old 05-10-2020, 10:13 AM   #16
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 62
before this dah 6 bank saya try pinjam untuk beli kete myvi. semua reject wei time tu. alasan sbb komitmen byk. dah byk hutang lah kiranya. padahal gaji saya cukup je lagi nak tambah hutang beli kete
Tu sebab kena jaga bayar loan kena on time. Ptptn pun dia kira. Pelajar sekarang pun ramai tak tau pasal benda ni. Lupa nak bayar pastu rekod dah tak cantik. Denda pun makin tinggi.
AsiaMan is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2020, 10:15 AM   #17
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 62
Klu tgk kat facebook tu ade je parkson loan, koperasi loan terpaksa lah tengok sana klu tak lulus.
Betul byk je loan kalau pandai cari kat fb tu banyak je ejen. Cuma kalau boleh nak tgk mana yg orang selalu pakai. Trusted.
AsiaMan is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2020, 10:18 AM   #18
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 62
Tak de orang dalam ke? I buat loan kereta dengan cousin lepas camtu je, sbb keje bank
Untung la ko ade orang dalam. Yg takde nak tu la kesian. Haih, aku rasa baik pakai Yayasan Perdagangan Melayu Perlis Berhad je la. Yg ni mmg senang nak lulus.
AsiaMan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump