InstaForex - Company News - Page 72 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 25-02-2019, 10:20 AM   #1066
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 377
Sgt mudah utk sertai contest instaforex ini hanya lakukan depo dan reg
besar nilai cabutan bertuah yg disediakan oleh instaforex, jangan lepaskan peluang ini
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2019, 09:29 PM   #1067
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 415
besar nilai cabutan bertuah yg disediakan oleh instaforex, jangan lepaskan peluang ini
jika ingin trade live akaun, tujuk ib instaforex untuk kupon instaforex
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2019, 09:51 PM   #1068
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 434
jika ingin trade live akaun, tujuk ib instaforex untuk kupon instaforex
Macam mana tu tuan,berapa usd kupon instaforex tu...
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2019, 09:41 AM   #1069
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 377
Macam mana tu tuan,berapa usd kupon instaforex tu...
ni kupon instaforex yg usd 10 tu rasanya kan?
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2019, 09:43 AM   #1070
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 377
hanya perlu ke instaforex.com dan langgan analisa pakar forex dari instaforex
bila dah langgan analisa dari instaforex nanti akan terus dihantar ke email setiap hari
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2019, 11:39 AM   #1071
instafx_N9
Junior Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 93
Empat lagi peringkat interim peraduan InstaForex dirumuskan



Empat lagi peringkat interim peraduan InstaForex telah berakhir. Keputusan telah di rumuskan, pemenang ditentukan! Hari ini kita mempunyai empat juara dalam pertandingan InstaForex berikut: One Million Option, Lucky Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. Kami dengan senang hati mengucapkan tahniah kepada pemenang kami dan semoga berjaya kepada semua peserta lain dengan kegembiraan yang lebih besar!

One Million Option
Peserta yang berani berjuang akan dipanggil pedagang opsyen terbaik di setiap peringkat pertandingan InstaForex yang disayangi dan popular One Million Option. Hari ini AndriPurnomo, seorang pedagang dari Indonesia, mendapat kemenangan dalam peraduan ini. Beri tepukan kepada pemenang! Kami mengingatkan anda bahawa peraduan One Million Option seterusnya akan diadakan dari 4 Mac, 2019 hingga 8 Mac 2019.

Lucky Trader
Semangat yang kuat, orientasi yang berjaya, ketabahan, dan kesabaran adalah kunci untuk menang dalam pertandingan Lucky Trader. Mungkin, anda boleh melakukan lebih baik daripada Andrey Nikolaevich Popenko dari Belorussia. Walau bagaimanapun, beliau adalah orang yang menunjukkan hasil cemerlang dalam peringkat pertandingan bertuah Lucky Trader. Hari ini dia menjadi tumpuan! Datang dan ambil peluang untuk menang! Peringkat seterusnya pertandingan akan berlangsung dari 4 Mac, 2019 hingga 15 Mac, 2019.

FX-1 Rally
Oleg Sergeevich Nedin dari Ukraine adalah yang terbaik dalam peraduan peringkat FX-1 Rally. Kami memberi tabik hormat kepada juara dan ingin dia membuktikan gelaran ini dalam peringkat FX-1 Rally yang akan datang. Sekiranya anda bersedia untuk pertembungan dan cabaran perlumbaan untuk kepimpinan yang kuat - anda dialu-alukan untuk memulakan peraduan FX-1 Rally seterusnya. Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan akan datang yang akan diadakan dari jam 00:00 pada 1 Mac, 2019 hingga 23:59 pada 1 Mac, 2019.

Real Scalping

Pertandingan Real Scalping memerlukan reaksi tajam, rasa ingin tahu yang mencukupi, dan keinginan untuk belajar. Pengalaman mengajar dengan perlahan dan dengan kos kesilapan. Oleh itu, seorang pedagang perlu mengasah kemahiran secara berterusan. Hari ini, Sergey Mikhailovich Molozhon dari Ukraine adalah nombor satu di dalamnya. Tahniah! teruskan dengan cara ini! Kami menjemput semua pedagang untuk menggunakan peluang ini untuk melawan dan memenangi peringkat seterusnya pertandingan yang akan berlangsung dari 4 Mac, 2019 hingga 29 Mac, 2019.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/11668.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2019, 10:42 PM   #1072
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 434
bila dah langgan analisa dari instaforex nanti akan terus dihantar ke email setiap hari
Mudah shj mendapatkan analisa dr instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2019, 11:18 PM   #1073
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 415
Mudah shj mendapatkan analisa dr instaforex
daftar di instaforex.com dan mulakan analisa anda
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2019, 11:18 AM   #1074
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 377
daftar di instaforex.com dan mulakan analisa anda
banyak penganalisa yg bagus2 ada di instaforex ni
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2019, 11:18 AM   #1075
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 377
Mudah shj mendapatkan analisa dr instaforex
berlanggan terus dengan instaforex supaya boleh dapat analisa terus ke email anda setiap hari
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2019, 03:31 PM   #1076
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 434
berlanggan terus dengan instaforex supaya boleh dapat analisa terus ke email anda setiap hari
Dengan adanya analisa dr instaforex, keyakinan makin bertambah sblm masuk posisi
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2019, 09:37 PM   #1077
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 415
Dengan adanya analisa dr instaforex, keyakinan makin bertambah sblm masuk posisi
analisa pakar instaforex dpt membantu trader untuk membuat keputusan
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2019, 10:20 AM   #1078
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 377
analisa pakar instaforex dpt membantu trader untuk membuat keputusan
tak perlu susah payah nak mencari analisa, semuanya ada di instaforex
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2019, 10:20 AM   #1079
||||||
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 377
Dengan adanya analisa dr instaforex, keyakinan makin bertambah sblm masuk posisi
sy setuju tuan, ada ramai pakar2 di instaforex yg sentiasa memberi analisa mereka
|||||| is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2019, 06:50 PM   #1080
Michael scotfield
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 434
tak perlu susah payah nak mencari analisa, semuanya ada di instaforex
Jika selari analisa instaforex dgn analisa kita jadi keyakinan makin bertambah
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump