light sensors and controllers - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

light sensors and controllers

Reply
 
Thread Tools
Old 31-12-2019, 09:34 AM   #1
xiaomaomi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 62
light sensors and controllers

Do houses nowadays need sensors and controllers in light fittings that allow to dim automatically if no presence detected?
xiaomaomi is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2020, 10:30 AM   #2
Xynthia
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 30
Do houses nowadays need sensors and controllers in light fittings that allow to dim automatically if no presence detected?
I suggest u to use smart lighting which are the lighting fixtures that can be controlled wirelessly.
Xynthia is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2020, 08:59 PM   #3
NemesisKong
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 37
Depends tho, for ppl who are forgetful it will be useful for them, if not gonna waste alot money on electricity if everyday forget to turn off light before going out.
NemesisKong is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2020, 04:18 PM   #4
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 51
Do houses nowadays need sensors and controllers in light fittings that allow to dim automatically if no presence detected?
absolutely needed! nowadays got some 5g implementation in other countries with this light sensor as we can control using phones with 5g connection. but I guess using my umobile now, with 5g later then, cannot implement to these types of light sensors etc
AsiaMan is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2020, 04:19 PM   #5
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 51
I suggest u to use smart lighting which are the lighting fixtures that can be controlled wirelessly.
yup but need to use the correct or suitable internet provider in order for these to happen and work just fine.
AsiaMan is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2020, 06:31 PM   #6
The Thinker
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 36
absolutely needed! nowadays got some 5g implementation in other countries with this light sensor as we can control using phones with 5g connection. but I guess using my umobile now, with 5g later then, cannot implement to these types of light sensors etc
The line of TM is stable and fast, it can support 5G network as well as this smart light sensors. Have your guys heard that TM is doing 5G network standalone?
The Thinker is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2020, 08:45 PM   #7
filaaa
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 13
The line of TM is stable and fast, it can support 5G network as well as this smart light sensors. Have your guys heard that TM is doing 5G network standalone?
TM 5G ? I heard abt it but is that their coverage and line stable ?Because i am using maxis quite ok n sometimes having prblms ..especially when look youtube videos ...its a bit lag ..starting was like ok..bt slowly like hell
filaaa is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2020, 09:59 PM   #8
Monster2
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 8
TM 5G ? I heard abt it but is that their coverage and line stable ?Because i am using maxis quite ok n sometimes having prblms ..especially when look youtube videos ...its a bit lag ..starting was like ok..bt slowly like hell

yes they are on progress of testing the 5G , they having own infra which other telco can used the infra from them as well...Yes i heard abt maxis but not sure what is the issues ,bt i do believe TM 5G should be ok because i am suing their line so far ok only..np at all
Monster2 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2020, 10:39 PM   #9
NemesisKong
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 37
TM 5G ? I heard abt it but is that their coverage and line stable ?Because i am using maxis quite ok n sometimes having prblms ..especially when look youtube videos ...its a bit lag ..starting was like ok..bt slowly like hell
I have the same experience with Maxis too, heard that they want to do 5G also, but with some performance currently I am quite curious whether they can do a good job or not hmm.
NemesisKong is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2020, 06:59 PM   #10
The Thinker
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 36
TM 5G ? I heard abt it but is that their coverage and line stable ?Because i am using maxis quite ok n sometimes having prblms ..especially when look youtube videos ...its a bit lag ..starting was like ok..bt slowly like hell
I've using TM Network for couples of year...so far I didn't encountered any slow and unstable network issue while surfing internet...
The Thinker is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2020, 06:11 PM   #11
Mr. Jacker
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 42
yes they are on progress of testing the 5G , they having own infra which other telco can used the infra from them as well...Yes i heard abt maxis but not sure what is the issues ,bt i do believe TM 5G should be ok because i am suing their line so far ok only..np at all
don't worry, the line of TM 5G should be ok coz uses Time Division Complex (TDD) technology, which can twice the speed of a 4G network at 500Mbps...
Mr. Jacker is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2020, 07:46 PM   #12
limpeh
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 15
yes they are on progress of testing the 5G , they having own infra which other telco can used the infra from them as well...Yes i heard abt maxis but not sure what is the issues ,bt i do believe TM 5G should be ok because i am suing their line so far ok only..np at all
I believe those Telco like Maxis or Celcom, Because their line might be lost connection, while TM is good connection, and always keep their on track, never make consumer disappointed
limpeh is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2020, 07:47 PM   #13
limpeh
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 15
don't worry, the line of TM 5G should be ok coz uses Time Division Complex (TDD) technology, which can twice the speed of a 4G network at 500Mbps...
But how to achieve this speed??
limpeh is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2020, 08:30 PM   #14
chinglaimei
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 27
I've using TM Network for couples of year...so far I didn't encountered any slow and unstable network issue while surfing internet...
So, thats why here is reason why TM network should be stand alone to get better result and make the line more stable and better...
chinglaimei is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2020, 08:31 PM   #15
chinglaimei
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 27
And i just curious why other Telco are not same like TM will do stand alone??
chinglaimei is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump