Apa yang perlu anda lakukan untuk mengembangkan perniagaan anda sendiri? - Page 2 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Apa yang perlu anda lakukan untuk mengembangkan perniagaan anda sendiri?

Reply
 
Thread Tools
Old 27-08-2020, 03:55 PM   #16
AsiaMan
Junior Member
 
AsiaMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 62
buka bisnes apa tu bang?
buka kedai bundle... nama kedai lynn generation dekat puncak alam. time mula mula nak start tu mmg struggle sikit. maklum lah duit modal tk cukup wei then kawan saya suggest suruh buat loan je dulu. dia recommend minta dkt yayasan ihsan rakyat sbb rate rendah. Saya pinjam time tu dlm 70K and profit 7.99% je...
AsiaMan is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2020, 03:59 PM   #17
montyashley
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 27
buka kedai bundle... nama kedai lynn generation dekat puncak alam. time mula mula nak start tu mmg struggle sikit. maklum lah duit modal tk cukup wei then kawan saya suggest suruh buat loan je dulu. dia recommend minta dkt yayasan ihsan rakyat sbb rate rendah. Saya pinjam time tu dlm 70K and profit 7.99% je...
oh ada jumpa company yg ni dkt google haritu. ni website dia kan https://yir.com.my/ ada baca dia kasi jugak untuk org yg kena blacklist. dia kasi mcm ni pun sbb diorang akan automatic potong duit bayaran balik from our gaji. ye ke idok... lepastu rasa selamat jugak sbb yayasan ni syariah compliant.. so boleh percaya sikit le

Last edited by montyashley; 03-09-2020 at 11:18 AM..
montyashley is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump