InstaForex - Company News - Page 23 - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

InstaForex - Company News

Reply
 
Thread Tools
Old 29-03-2018, 12:16 AM   #331
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita
biasa mereka akan direct call guna hp terus nnt boleh request kat support -- callback
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2018, 07:00 AM   #332
Michael scotfield
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 502
kalau guna skype call rasanya boleh minta instaforex callback jadi tak kena cas la kita
Berapa lama masa di ambil utk instaforex callback ye tuan?boleh kita set kan time tak,takut pula dia call waktu kita tidur
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2018, 01:50 PM   #333
InstaForex Shah Alam
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 90
KEPUTUSAN EMPAT PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN



Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang peringkat tetap pada keputusan cemerlang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan tajuk pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat regular pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa tahap One Million Option dari InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling canggih dan paling cepat bersaing dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan InstaForex Sniper akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader
Tangan mantap, kepala yang sejuk, dan kepekatan pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda dapat menghabiskan dua minggu dagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahapan. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa FX-1 Rally peringkat biasa ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10672.html
__________________
PR Manager
http://instaforex.com/ms/
http://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php
InstaForex Shah Alam is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2018, 11:19 PM   #334
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 486
biasa mereka akan direct call guna hp terus nnt boleh request kat support -- callback
instaforex memang terbaik. siap ada perkhidmatan callback servis
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2018, 11:32 PM   #335
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
KEPUTUSAN EMPAT PERINGKAT PERADUAN DARI INSTAFOREX DISIMPULKAN



Pemenang empat pertandingan dari InstaForex ditentukan. Kali ini, kami bersedia menamakan yang terbaik dalam peraduan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang peringkat tetap pada keputusan cemerlang dan ingin peserta lain untuk mencari nama mereka dalam pencapaian peraduan seterusnya.

One Million Option from InstaForex
One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular yang diadakan oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bertanding dengan tajuk pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan peringkat regular pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa tahap One Million Option dari InstaForex akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

InstaForex Sniper
Pedagang yang paling canggih dan paling cepat bersaing dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Ingat bahawa peringkat seterusnya pertandingan InstaForex Sniper akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader
Tangan mantap, kepala yang sejuk, dan kepekatan pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda dapat menghabiskan dua minggu dagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahapan. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally
Prestasi terbaik semasa FX-1 Rally peringkat biasa ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang mengenai prestasi cemerlang dan ingin dia mengesahkan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang rapat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, kemudian dialu-alukan untuk memulakan peringkat tetap FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10672.html
tahniah kepada pemenang jomjoint contest demo pun ada
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2018, 06:48 AM   #336
Michael scotfield
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 502
tahniah kepada pemenang jomjoint contest demo pun ada
Ada lg ke contest instaforex ni tuan?
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2018, 07:11 PM   #337
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 486
Ada lg ke contest instaforex ni tuan?
pertandingan akaun demo ini setiap minggu tuan. tuan daftar hari ini dan akan bertanding pada minggu hadapan
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2018, 12:03 AM   #338
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
pertandingan akaun demo ini setiap minggu tuan. tuan daftar hari ini dan akan bertanding pada minggu hadapan

sabtu ahad ada masa lagi janji sebelum pukul 5 pagi mt4 open
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 11:30 AM   #339
instafx_N9
Member
 
instafx_N9's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 114
Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"

Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"



Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
instafx_N9 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 08:43 PM   #340
Michael scotfield
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 502
Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"



Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian
Terima kasih tuan atas makluman bekenaan instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 11:19 PM   #341
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 486
sabtu ahad ada masa lagi janji sebelum pukul 5 pagi mt4 open
Jika trade bitcoin , sabtu dan ahad juga boleh trade tuan
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 11:24 PM   #342
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Jika trade bitcoin , sabtu dan ahad juga boleh trade tuan
betul ker baru tahu tp pergerakannya active tk
abu1985 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2018, 05:19 PM   #343
Michael scotfield
Senior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 502
betul ker baru tahu tp pergerakannya active tk
Sentiasa aktif tuan,sebab tu spread 15000pip di instaforex
Michael scotfield is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2018, 09:28 PM   #344
azam575
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 486
Sentiasa aktif tuan,sebab tu spread 15000pip di instaforex
pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot
azam575 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2018, 12:25 AM   #345
abu1985
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
pergerakannya sangat agresif sehingga instaforex menurunkan nilai leverage kepada 1:50 ... maknanya margin yang besar diperlukan untuk buka 1 lot
tu la tuan bila la bitcoint ni nak naik ni...masih belum ada tanda2 nak naik lagi
abu1985 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump