Pelajaran jarak jauh. - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Pelajaran jarak jauh.

Reply
 
Thread Tools
Old 16-10-2020, 11:46 AM   #1
Cindy777
Junior Member
 
Cindy777's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 27
Pelajaran jarak jauh.

Korang, saya dah buat keputusan nak sambung study. Tapi saya nak sambung online je, dah survey dan minat untuk ambik BA/BSc (Honours) Design and Innovation dari Open University. Ok tak korang rasa? Agak - agak ada biasisawa tak untuk Malaysian?
Cindy777 is offline   Reply With Quote
Old Today, 07:08 PM   #2
evensee
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
blh belajar online, part time pun ok juga. Patut ada biasiswa, kena cari dulu
evensee is offline   Reply With Quote
Old Today, 07:16 PM   #3
aishah hakim
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
rasanya open uni pun ada buat kelas online kut sbb kan skrg mco. blh try telefon tanya
aishah hakim is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump